Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 11:16

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Başakşehir - Beşiktaş: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Başakşehir – Beşiktaş karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Başakşehir, üst sıralara tırmanışını sürdürüyor. Bu ara Beşiktaş’a iyi gelebilir. Güzel bir maç bizleri bekliyor. Maç sonucu tahmininden ziyade iki takımın da skor üretmesine bahis alınabilir.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Nisan 2024)

Samsunspor – Pendikspor: Maç Sonucu 1 (1.61 yerine 1.64)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Samsunspor – Pendikspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

İç saha ile deplasman performansı çok farklı seyreden takımlardan biri Samsunspor. Evindeki son 9 lig maçının 7'sini kazandı Markus Gisdol'un öğrencileri, sadece 1 kez yenildiler. Pendikspor her ne kadar ateş hattında olup, can havliyle mücadele etse de oyun olarak bence bir türlü toparlanabilmiş değiller. Samsunspor'u galibiyete yakın görüyorum.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Nisan 2024)

Chelsea – Manchester United: Karşılıklı Gol Var (1.24 yerine 1.26)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Chelsea – Manchester United karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Manchester United son dönemlerde aldıkları puanlarla üst sıralara oynama hedefini geliştirmişti ancak oynadıkları son lig maçında Brentford karşısında adeta ezildiler. Uzatma dakikalarında öne geçtiler ancak 2 dakika sonra kalelerinde gol görerek bir puana razı olmuşlardı. Chelsea ise geçtiğimiz hafta Burnley karşısında etkili bir oyun oynayıp sonucu getirememiş ve bir puan almışlardı. Son dönemlerde Palmer'in olağanüstü performansı sayesinde daha golcü bir ekip olduklarını kabul etmek lazım. Kolayca bir favori söylemenin zor olduğu bu maçta karşılıklı gol bahsi daha mantıklı olacaktır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Nisan 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!