Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (2 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (2 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 11:06

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Antalyaspor - Ankaragücü: Karşılıklı Gol Var (1.71 yerine 1.74)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Antalyaspor – Ankaragücü karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Antalyaspor'u Beşiktaş galibiyetinde bırakmıştık. Bünyamin Balcı ve Adam Buksa'nın golleriyle İstanbul'da 3 puana uzanmışlardı. Son 3 maçta gelen 2. galibiyetti. Orta sıralara sıkışmış gibiler. Alt tarafta puanlar aslında birbirine çok yakın fakat bu 2 galibiyet onları biraz rahatlatmıştı... Ankaragücü ise Başakşehir'i 2-1 yenip düşme hattının üzerine çıkmıştı. Onlar için her puan altın değerinde, son 4 deplasmanda "sıfır" çektikleri düşünülürse, buradan alacakları 1 puan ligde kalma adına çok çok önemli olacak... Sergen Yalçın'ın ekibi iç sahayı boş geçmez, Emre Belözoğlu'nun öğrencileri de deplasmanda bu sezon 12/14 "karşılıklı gol" izletti. Maçın tansiyonu düşünülünce zor bir tercih gibi gözükebilir ama akla mantığa çok yatkın.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (2 Nisan 2024)

İstanbulspor - Rizespor: Maç Sonucu 2 (1.66 yerine 1.69)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Gaziantep FK - Alanyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, deplasman ekibinin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Eylül ayından bu yana ligde deplasmanda kazanamıyor Çaykur Rizespor. Bu kötü seriye artık İstanbulspor karşısında son vereceklerini düşünüyorum. Ev sahibi zaten son sırada ve gelecek yılın planlarını yapıyor. Aynı zamanda hedefsiz olmanın verdiği rahatlıkla kötü de oynamıyor. Dolayısıyla bu karşılaşmada KG Var bahsi denenebilir. Diğer bir tercihim de Rizespor'un galibiyeti olacak.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (2 Nisan 2024)

Haberin Devamı

West Ham - Tottenham: Karşılıklı Gol Var (1.24 yerine 1.26)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan West Ham – Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

David Moyes yönetimindeki West Ham, ligde üç maçtır kazanamıyor. Kaliteli bir kadroları var ancak özellikle ikinci yarılarda bir düşüş yaşıyorlar. Bu düşüşü en fazla geçtiğimiz günlerde oynanan Newcastle United maçında gördük. 77. dakikada 1-3 öndelerdi ancak maçın son dakikalarında yaptıkları hatalar ve gösterdikleri performans nedeniyle maçı 4-3 kaybedip bir şoka uğradılar. Tottenham ise kalitesinin çok altında olan Luton Town karşısında geriden gelip kazanmayı bildi. İki takım adına da rahatça taraf bahsi almanın kolay olmadığı bir maçta karşılıklı goller izleyebiliriz.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (2 Nisan 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!