Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (16 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (16 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2024 12:00

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Bandırmaspor - Eyüpspor: Maç Sonucu 2 (1.82 yerine 1.85)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Bandırmaspor - Eyüpspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, konuk ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

2 haftadır 0-0’lık skorlarla berabere kalıyor Bandırmaspor. Sonuçlardan ziyade oyun anlamında da son süreçte biraz sıkıntılı bir görüntü söz konusu. Eyüpspor ise adım adım Süper Lig’e yürüyor, geçen hafta yenilmesine rağmen… Ciddi bir puan avantajına sahipler. İlk yarıda evinde Bandırmaspor’a yenilen Eyüpspor’un bu kez deplasmanda rövanşı alacağını düşünüyorum. Eyüp’te Caner Erkin’in cezası sürüyor, Robin Yalçın dönüyor.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (16 Mart 2024)

Haberin Devamı

Manchester City - Newcastle United: Karşılıklı Gol Var (1.60 yerine 1.63)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği Manchester City -Newcastle United karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, karşılıklı gollerden yana.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Birçok kupa maçında ilerleyen ve çok iyi performanslar gösteren Manchester City, bu kupanın da en büyük favorilerinden biri. Kevin De Bruyne'nin dönüşü, Haaland'ın formunu yakalaması ve Phil Foden'ın inanılmaz performansı sayesinde Manchester City rakiplerine adeta eziyet çektiriyor. Bu maçta da kesinlikle favori olan taraf onlar ancak taraf bahsi yerine Newcastle United'ın da gol bulabileceğini düşünüyorum.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (16 Mart 2024)

Fulham - Tottenham: Maç Sonucu 2 (1.83 yerine 1.86)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Fulham - Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, Tottenham’ın 3 puanla sahadan ayrılabileceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Fulham, ligin rahat takımlarından. Genel itibarıyla performansları iki ileri bir geri şeklinde. Arka arkaya aldıkları Manchester United ve Brighton galibiyetlerinin ardından geçen hafta Wolves’a mağlup oldular. Tottenham, Şampiyonlar Ligi’ne katılabilme mücadelesi veriyor. Aston Villa ile müthiş bir rekabet halindeler ve geçen hafta Aston Villa deplasmanda gövde gösterisi yaptılar. Çıkışı sürecektir Tottenham’ın. Maddison ve Son önderliğinde Fulham deplasmanından galibiyetle döneceklerini düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (16 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!