Günün En Çok Oynanan Maçları (18 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (18 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2024 12:16

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Fenerbahçe - Olympiacos: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Olympiacos mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %35’i karşılaşmanın ev sahibi ekibinin galibiyetiyle bitmesini bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Tercihi: 2-3 Gol

Yunanistan'da 3-0 geri düşen Fenerbahçe, Fred ve İsmail Yüksek'in oyuna girişleri sonrası 3-2'yi bulmuş, İstanbul'a tur umudunu güçlü taşıyarak dönmüştü. Rövanşta sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde ile liste dışındaki Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun olmayacak. Mert Hakan Yandaş maç saati netleşecek. Alexander Djiku, Cengiz Ünder ve Joshua King iyileşti... Olympiakos'ta ise ilk maçı cezası (sarı kart) nedeniyle kaçıran Daniel Pondence ilk 11'e dönüyor. Bu kez as stoper Panagiotis Retsos (sarı kart) cezalı. Santrfor alternatiflerinden Fran Navarro liste dışı... Fenerbahçe geride bıraktığımız hafta sonu Fatih Karagümrük'le oynarken, Olympiakos'un PAOK maçı ertelendi ve boş geçti. Yunan ekip daha dinç olacak ama sarı-lacivertlilerin de iç saha artısı olacak... Fenerbahçe galibiyete yakın ama işi 90 dakikada bitirebilir mi? Bu konuda şüphelerim var. Hem son haftalarda iç sahada kazansalar bile zorlandıklarını görüyoruz, hem de işin içinde yorgunluk söz konusu. "2-3 GOL" arasında kalabiliriz. 2-1 ile uzatma görebiliriz.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (18 Nisan 2024)

Atalanta - Liverpool: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Atalanta - Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %26’sı karşılaşmanın konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Tercihi: 3.5 Üst

Gasperini yönetimindeki Atalanta büyük bir sürprize imza atarak ilk maçta Liverpool'u Anfield’da 3-0 yenmişti. Bu yenilgi sonrası bir sürpriz sonuç daha ligde geldi. Klopp'un öğrencileri Crystal Palace'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Liverpool her zaman bu tarz kaoslardan çıkmayı bilmiştir. Bu maçın skorunu da tersine çevirebilecek güçte. Yine gollü bir maç bekliyorum. Önerim 3,5 Üst.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (18 Nisan 2024)

Lille – Aston Villa: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Lille – Aston Villa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %15’i tercihini konuk ekipten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İlk maçta 2-0 öne geçen Unai Emery ve öğrencileri son dakikalarda yediği golle ilk maçı 2-1 kazanmıştı. Hafta sonu Arsenal deplasmanında kazanarak büyük moral depoladılar. Ev sahibi Lille'in ise hafta sonu oynayacağı Monaco maçı ertelendi ve maç yapmadılar. Ev sahibi gol için doğal olarak gol için yüklenecek. Aston Villa ise geçiş oyununda ve eksik yakaladığı Lille savunmasına gol atmak isteyecek. İlk maçta olduğu gibi iki ekipte gol atar. Tercihim Kg var.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (18 Nisan 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!