Galatasaray hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2022 16:14

Galatasaray'ın hazırlık maçı, Sarı Kırmızılı futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Dünya Kupası arasında lige yönelik hazırlık sürecine giren Galatasaray, İspanya ekipleri ile çıkacağı mücadelede son durumunu gözden geçirecek. Peki, Rayo Vallecano ve Villareal ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? canlı izlenebilecek? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Galatasaray'ın hazırlık maçı, futbolseverlerin yakın takibinde yer alacak. Dünya Kupası arasında Galatasaray’ın oynayacağı tüm hazırlık maçları canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.

Sarı Kırmızılıların hazırlık maçları serüveni 3 Aralık Cumartesi günü LaLiga takımlarından Rayo Vallecano ile oynayacağı maçla başlayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, öncesi ve sonrası programlarla D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta izleyicilerle buluşacak.

Galatasaray’ın 6 Aralık Salı günü konuğu ise LaLiga’nın güçlü ekiplerinden Villarreal olacak. Salı akşamı saat 20.00’de Nef Stadyumunda oynanacak karşılaşma, öncesi ve sonrası özel programlarla yine D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta ekrana gelecek.

Aykut Aydın’ın anlatacağı hazırlık maçlarına Orhan Uluca yorumlarıyla renk katacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

3 ARALIK CUMARTESİ 16.00 GALATASARAY – RAYO VALLECANO ( SPOR SMART + D-SMART GO )

6 ARALIK SALI 20.00 GALATASARAY – VILLARREAL ( SPOR SMART + D-SMART GO )

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!