Furkan Korkmaz, Beşiktaş Emlakjet'in teklifini reddetti! Görüşmenin detayları ortaya çıktı...

Güncelleme Tarihi:

Furkan Korkmaz, Beşiktaş Emlakjetin teklifini reddetti Görüşmenin detayları ortaya çıktı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2024 11:36

Geçtiğimiz günlerde NBA'de takaslandıktan sonra serbest kalan Furkan Korkmaz'ın kariyerine Türkiye'de devam etme ihtimali bulunuyordu. Bugün Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştiren milli oyuncu siyah - beyazlı kulübün teklifini kabul etmedi. Detaylar haberimizde

Haberin Devamı

NBA'de 7 yıl Philadelphia 76ers forması giyen milli oyuncu Furkan Korkmaz, geçtiğimiz günlerde Indiana Pacers'a takas edilmişti. Devamındaki süreçte Pacers, milli oyuncuyu serbest bırakırken Furkan Korkmaz, İstanbul'a döndü.

725 BİN EUROYU REDDETTİ

4 aylık süreci boş geçirmek istemeyen Furkan Korkmaz, ilk olarak Beşiktaş Emlakjet ile görüştü. 4 aylık kontrat üzerinde yapılan görüşmeler neticesinde siyah - beyazlılar 725 bin euro teklif etti. Ancak milli oyuncu, siyah - beyazlı kulübün teklifini reddetti.

Beşiktaş'ta basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş ile görüşen Furkan Korkmaz'ın ilk planda kariyerini Amerika'da sürdürmek istediği öğrenildi.

FURKAN KORKMAZ'DAN AÇIKLAMA

Furkan Korkmaz, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Türkiye'ye tatil amaçlı geldiğini ve Amerika'ya geri döneceğini duyurdu. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!