Eski Fenerbahçeli Luis Nani'nin yeğeni Beşiktaş'a! | Son Dakika Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Eski Fenerbahçeli Luis Naninin yeğeni Beşiktaşa | Son Dakika Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2020 08:45

Ligd eüçüncü sıraya yükselen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın önderliğinde yeni sezon çalışmaları hızlandı. Siyah beyazlılar Fenerbahçe'nin eski yıldızı Luis Nani'nin yeğeni için temaslara başladı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de üçüncü sıra için iddiasını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da yeni sezonun çalışmalarına devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcayan siyah-beyazlılar, maaşında indirime yanaşmayan Adem Ljajic'in yerine Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nani'nin yeğenini düşünüyor. Portekizli ismin 19 yaşındaki yeğeni Angel Gomes için temaslar başladı.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, genç isimleri yakın takibe aldı. Bu isimlerden biri de Angel Gomes...

Haberin Devamı

19 yaşındaki oyuncuyla ilgili ilk gelişme bundan yaklaşık 2 ay önce yaşandı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Nani, Beşiktaş'la temas kurdu ve yeğeni Angel Gomes'i önerdi.

Yılda 2.2 milyon euro kazanan Adem Ljajic'in indirime yanaşmaması ve ayrılığa sıcak bakması üzerine 10 numara arayışları yeniden hızlandıran siyah-beyazlılar, Manchester United'la olan sözleşmesini erken sonlandıran Gomes'e teklif gönderdi.

Haberin Devamı

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

İngiliz basını genç futbolcu Angel Gomes için 3 ideal rota olarak Leverkusen, Dortmund ve Chelsea'yi yazdı. Ancak Chelsea, Gomes'i 19 yaşına olduğu için rezerv takımına istedi. B. Dortmund ve B. Leverkusen'den iddialar devam etmesine rağmen ise 1 haftadır ses çıkmadı.

Portekizli oyuncu için İskoçya'dan, Belçika'dan ve Hollanda'dan bazı girişimler var ancak resmi teklif yok. Beşiktaş ise bu sessizlikten yararlanarak Luiz Nani'yi de devreye sokup Angel Gomes'le temas kurdu. Herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek Gomes'in Beşiktaş'a hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği şartlarda gelme ihtimalinin olduğu ise kulüp içinde konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

46 GOLE DİREKT KATKI

10 numara mevkiinin dışında orta sahanın solunda da forma giyebilen genç oyuncu Gomes, ManU altyapısında bugüne kadar toplam 76 mücadeleye çıkarken 29 gol attı, 17 de asist yaptı ve toplamda 46 gole direkt olarak katkıda bulundu. (Fotomaç)

 

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!