Beşiktaş Emlakjet'te Umut Tahir Güneş'ten taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Emlakjette Umut Tahir Güneşten taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2023 21:51

Eurocup'ta yarın Umana Reyer Venice'i konuk edecek Beşiktaş'Ta başantrenör Dusan Alimpijevic maçı değerlendirdi. Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş ise taraftarlara çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

EuroCup'taki temsilcimiz Beşiktaş Emlakjet, yarın;(Çarşamba) BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde Umana Reyer Veniceile karşılaşacak.

ALIMKPIJEVIC: RAKİP ÇIKIŞ ARIYOR

Başantrenör Dusan Alimpijevic, maç öncesi şunları söyledi: Önümüzdeki maçı EuroCup’ın en iyi ve en güçlü kadrolarından birine karşı oynayacağız. Kendi liglerinde namağlup yollarına devam ediyorlar. EuroCup’a istedikleri gibi başlamadılar ama bir çıkış arıyorlar. Onlara bu fırsatı vermemeliyiz. Bizim sahaya koyduğumuz oyunun kalitesi taraftarımızın desteğini aldığımız zaman daha da yükseliyor. Taraftarımızın itici gücüne ihtiyacımız olacak. Takım olarak sahada gösterdiğimiz mücadele ile bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Tüm taraftarlarımızı yarınki maça bekliyorum. Dolu bir salonda zafere birlikte gidelim.

Haberin Devamı

UMUT TAHİR GÜNEŞ'TEN TARAFTARA ÇAĞRI

Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş ise taraftarlara çağrıda bulundu.

"Büyük Beşiktaş taraftarını maça davet etmek istiyorum. Bileti olmayan tüm kardeşlerimin maç biletlerini cebimden karşılamaya hazırım. Lütfen salonu dolduralım. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu takım gerçekten desteğinizi hak ediyor."

BAKMADAN GEÇME!