Beşiktaş Emlakjet, EuroCup'ta 7. galibiyetini aldı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Emlakjet, EuroCupta 7. galibiyetini aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2023 23:45

Beşiktaş Emlakjet'e hem ligde hem de Avrupa'da yan bakılmıyor... Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup A Grubu 12. hafta maçında deplasmanda Cedevita Olimpija Ljubljana takımını 88-83 mağlup etti.

Haberin Devamı

EuroCup A Grubu 12. hafta maçında Cedevita Olimpija’yı 83-88 mağlup eden temsilcimiz Beşiktaş Emlakjet, yedinci galibiyetini elde etti.

Siyah-beyazlılar maça; Derek Needham, Jonah Mathews, Matt Mitchell, Berkan Durmaz ve Angel Delgado beşiyle başladı. Müsabakanın ilk çeyreğini 22-29 önde geçen Beşiktaş, ilk yarıyı 42-43 önde tamamladı. Final periyoduna 61-67 önde giden Beşiktaş Emlakjet, salondan 88-83 galip ayrıldı.

Karşılaşmadaki en skorer oyuncu 19 sayı kaydeden Angel Delgado olurken onu 18 sayıyla Jonah Mathews ile 15 sayı kaydeden Derek Needham takip etti.

Beşiktaş Emlakjet, EuroCupta 7. galibiyetini aldı

Siyah-beyazlılar, BKT EuroCup A Grubu 11. hafta maçında deplasmanda Prometey Slobozhanske ile oynadığı karşılaşmadan 89-70 mağlup ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, "Maçın ilk yarısında yeterince agresif değildik. Turnikeler canımızı yaktı. Ancak bu konuda agresif olmalıydık. Takımım ve oyuncularım için çok mutlu oldum. Türkiye ligindeki zor maçlardan sonra bu tür maçları oynamak kolay değil. Böyle bir takıma karşı kazandığımız için mutluyum. Dışarıdan bakınca güzel bir maç olmadı ama kazanmak güzel. Ofansif ribaundlar önemliydi. O ribaundları toplama adına ortaya koyduğumuz istek galibiyet yolunda çok önemliydi." ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!