Bahattin Şimşek kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Bahattin Şimşek kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2020 07:58

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 4-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından gündem hakem Bahattin Şimşek oldu. Şimşek, özellikle Gustavo'nun pozisyonunda Cüneyt Çakır'ın kendisini VAR'a davet edip ters karar vermesiyle tartışma konusu oldu. Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü kırmızı kartın ağır karar olduğunu ifade ederken, bir kısım taraftar ise müdahalenin kırmızı kartı gerektirdiği görüşünü savundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Başakşehir maçında konuk takıma 3 kırmızı kart çıkaran Bahattin Şimşek, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Maçın 12. dakikasında Gustavo'nun Hasan Ali Kaldırım'a müdahalesi sonrası hakem Bahattin Şimşek, VAR'a gitti. İnceleme sonrasında kırmızı karta gerek duymayınca Başakşehir kulübesinden tepki aldı.

Başakşehir'de Rafael, 69. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Okan Buruk ise itirazlar sonucu kırmızı kartla tribüne gönderildi. Başakşehir'de İrfan Can, 73. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bahattin Şimşek'in biraz vicdanı, biraz Allah korkusu, biraz şahsiyeti varsa gece uyku uyuyamaz. Ben mağlup olduğum bir maçtan sonra konuşmam. Genelde hiçbir neticeyi hakeme bağlamam. Ancak, bir maçı oradan alıp buraya verince başkan olarak konuşmak zorundayım." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Bahattin Şimşek kimdir?

Yaşı: 32 yaşında
Eğitim: Lisans
Mezun: Adnan Menderes Üniversitesi
Meslek: Hakem
Doğum Yeri: Aydın

1988 yılında dünyaya gelen başarılı Türk hakemlerimizden Bahattin Şimşek hakemlik mesleğine 2006 yılında adım atmıştır. İlk profesyonel karşılaşmasını 9 Eylül 2012 tarihinde yöneten Şimşek, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunudur. Babası Selami Şimşek'te uzun seneler Süper Lig'de gözlemci olarak görev yapmıştır. Çok iyi derecede İngilizce diline hakim olan başarılı hakem aslen Aydın'lıdır.

Göksel Gümüşdağ'ın maç sonu açıklamaları şöyle;

Haberin Devamı

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!