Babel - Negredo şov! Kartal zirveye tutundu...

Güncelleme Tarihi:

Babel - Negredo şov Kartal zirveye tutundu...
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 08:30

Süper Lig'de 24. haftanın açılış ve en önemli maçında zirve mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 71. ve 78. dakikalarda Babel kaydetti. 58. dakikada Vagner Love'ın yerine oyuna giren Negredo, Babel'in attığı iki golün de asistini yapan isim olarak dikkat çekti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 47 yaparak, 50'şer puana sahip Galatasaray ve Başakşehir'i takibini sürdürürken, Trabzonspor 36 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Medical Park
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz 
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Hubocan, Durica, Novak, Okay Yokuşlu, Kucka (Dk. 65 Rodallega), Sosa, Olcay Şahan (Dk. 65 Yusuf Yazıcı), Abdülkadir Ömür, N'Doye 
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Medel, Tosic, Adriano (Dk. 65 Caner Erkin), Hutchinson, Tolgay Arslan, Lens (Dk. 86 Mustafa Pektemek), Talisca, Babel, Vagner Love (Dk. 58 Negredo) 
Goller: Dk. 71 ve 78 Babel (Beşiktaş
Sarı kartlar: Dk. 1 Tosic, Dk. 44 Lens (Beşiktaş) Dk. 28 Hubocan (Trabzonspor)

Babel - Negredo şov Kartal zirveye tutundu...

MAÇIN GOL DAKİKALARI
71. dakikada
ikinci yarının ilk etkili atağını yakalayan Beşiktaş, golü buldu. Soldan Caner Erkin'in ortasında Durica'nın uzaklaştırmak istediği top Negredo'nun önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza alanı son çizgisinden altı pasa çıkardığı topu Babel, ayağının içiyle ağlarla buluşturdu: 0-1. 
78. dakikada
Babel, kendisinin ve Beşiktaş'ın ikinci golünü kaydetti. Negredo'nun ara pasında savunmanın arkasında topla buluşan Babel, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Onur Recep Kıvrak'ın solundan filelere gönderdi: 0-2. 

Haberin Devamı

NEGRADO'NUN MORALİ BOZUK
Teknik Direktör Şenol Güneş'in yedek soyundurduğu Negredo maç öncesi ısınma hareketleri sırasında morali oldukça bozuktu. Negredo ısınmadan soyunma odasına girmesi dikkat çekti...

GÜNEŞ: 'TRABZON'DA GÖREVİME SON VERİLDİ' 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç öncesi yaptığı açıklamada Şenol Güneş: "Bizim futbol kültürümüzü değiştirmemiz gerekiyor. Biraz dengemizi ve aklımızı kaybettiğimizi düşünüyorum. Allah kolaylık versin. Herkes doğduğu yerde kalmak istiyor ama bakıyorsun aileler dağılıyor, çocuklar başka yere gidiyor, ayrılabiliyorsunuz. Rıza İstanbul'daki evinden ayrılmak ister miydi? Trabzonspor'dan son sefer hariç kendi isteğimle ayrılmadım, görevime son verildi."

MEHMETÇİK’E DESTEK
Medical Park Stadı’nda maç öncesi dev ekranlardan Afrin harekatına devam eden Mehmeçiğe destek videoları yayınlandı. Bordo-mavili taraftarlar da ‘Asla yalnız değilsiniz’ yazılı pankart açarak, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ tezahüratları yaptı. Karşılaşma öncesi yapılan seremoniye ise her iki takım futbolcuları güvenlik güçlerinin üniformalarını giyen çocuklarla birlikte çıktı.

ESKİ ARKADAŞLAR HASRET GİDERDİ
Karşılaşma öncesi Sosa ve Olcay, geçmişte Beşiktaş’ta birlikte oynadıkları takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi. Beşiktaşlı Tolga Zengin de bordo-mavili oyuncularla sohbet etti.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Trabzonsporlu taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi de stat girişinde takımı meşalelerle karşıladı. Taraftarlar, ısınma sırasında ise futbolcuları tek tek tribüne çağırarak moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurarak takımlarını yalnız bırakmadı.

U21’DE TRABZONSPOR GALİP
Bu arada U21 Ligi 24’üncü hafta mücadelesinde bugün Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı 1-0'lık skorla ev sahibi Trabzonspor kazandı. Bordo-mavililere galibiyeti getiren golü 85’inci dakikada Mustafa Aksoy kaydetti.

Haberin Devamı

Babel - Negredo şov Kartal zirveye tutundu...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!