Altay 13 maç sonra kazandı! Yusuf Şimşek'le ilk galibiyet...

Güncelleme Tarihi:

Altay 13 maç sonra kazandı Yusuf Şimşekle ilk galibiyet...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 14:06

Altay, Adanaspor’u deplasmanda mağlup ederek Yusuf Şimşek yönetimindeki ilk galibiyetini elde etti. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlı ekip, Trendyol 1. Lig’de 13 maçtır kazanamama serisini de sona erdirdi.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig’de sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve transfer yasağının yanı sıra Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı için 3 puanı silinen Altay, 13 maç aradan sonra ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Yeni Adana Stadyumu'nun bakıma alınması sebebiyle Ümraniye Şehir Stadyumu'nda oynanan Adanaspor mücadelesini Marco Paixao'nun penaltıdan kaydettiği tek golle kazanan Altay, silinen 3 puanını telafi ederek tekrar 5 puana yükseldi.

Böylece İzmir ekibi, düşme hattının hemen üstünde yer alan ve 14 puana sahip olan Şanlıurfaspor’la arasındaki puan farkını da 9’a indirmiş oldu.

Altay, hafta sonu evinde oynayacağı Keçiörengücü müsabakasını hatasız geçip devre arasına hem moralli hem de 3 puanla girmek istiyor.

Öte yandan siyah-beyazlı ekipteki ikinci maçına çıkan teknik direktör Yusuf Şimşek, Adanaspor maçıyla birlikte ilk galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı

Altay 13 maç sonra kazandı Yusuf Şimşekle ilk galibiyet...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!