Salonlar yüz akımız

Güncelleme Tarihi:

Salonlar yüz akımız
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2015 12:19

Filede Devler Ligi’nde Vakıfbank ve Eczacıbaşı Final Four’a kaldı. CEV Kupası’nda Galatasaray Daikin, Challenge’ta da Bursa BŞB yarı finalde. Potada ise kızları ve erkekleriyle Fenerbahçe başta olmak üzere Trabzonspor, Pınar Karşıyaka ve Banvit hedefe koşuyor.

Haberin Devamı

ULUSLARARASI arenada Türk takımları bu sezon Avrupa’nın adeta tozunu atıyor. Futbolda, dış sahada kalan tek temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi’nde Brugge önünde çeyrek final vizesi ararken, voleybol ve basketbol takımlarımız adeta tarih yazdı...

Yıllardır en başarılı olduğumuz salon sporu voleybolda gelenek değişmedi. Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde F.Bahçe Grundig’i eleyen Vakıfbank ile Zürih’i altın sette deviren Eczacıbaşı Final Four’a adını yazdırdı.

Bir takımımızın finalde olması artık kesin. CEV Kupası’nda G.Saray Daikin, Rus Omichka’yı yenerek, Challenge’ta da Bursa BŞB. Alman R.Raben’i saf dışı bırakıp yarı finale kaldı.

FENERBAHÇE DOLUDİZGİN

POTADA da durum farklı değil. Eurocup’ta Pınar Karşıyaka ile Banvit son 8’e isimlerini kazıdılar. Daha önce ülkemize Beşiktaş’ın getirdiği EuroChallenge Kupası’nda ise Trabzon MP. Final Four’da mutlu son mücadelesi verecek.

Son olarak Kadınlar Euroleague'de Galatasaray'ı eleyerek Final Four'a kalan Fenerbahçeli kızlar ile Euroleague'de Fenerbahçe Ülker’in Barça ve CSKA Moskova’dan sonra Olympiakos’u da deplasmanda devirmesinin yanısıra 9 maçlık rekoru da kırarak, grubunda liderliğin en büyük favorisi durumuna gelmesi göğsümüzü iyice kabarttı.

Aynı organizasyondaki temsilcilerimizden Anadolu Efes de çeyrek final şansını hala sürdürüyor.

-----------------------

Haberin Devamı


FİNAL TAKVİMİ

KADINLAR VOLEYBOL
CEV Şampiyonlar Ligi Final Four

4 Nisan Vakıfbank-Eczacıbaşı

CEV Kupası Yarı Finali
24 Nisan Atom Trefl-G.Saray Daikin
28 Nisan G.Saray-T.Sopot

Challenge Kupası Yarı Finali
25 Mart Schweriner-Bursa BŞB Hamburg
29 Mart Bursa BŞB-Schweriner Bursa

------------------

BASKETBOL
KADINLAR EUROLEAGUE FİNAL FOUR
10 Nisan F.Bahçe-USK Prag


EUROCUP Çeyrek Finali
Tarih Maç Şehir
18 Mart G.Canaria-P.Karşıyaka
18 Mart Paris-Banvit
25 Mart P.Karşıyaka-G.Canaria
24 Mart Banvit-Paris

EuroChallenge Final Four
24-26 Nisan Trabzon-Lemans/E.Rovaniri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!