Uyanış: Büyük Selçuklu yeni karakteri Faysal merak konusu: Faysal kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Uyanış: Büyük Selçuklu yeni karakteri Faysal merak konusu: Faysal kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2020 13:34

Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni karakteri Faysal merak konusu oldu. Tarihi dizide Faysal karakterini genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Peki, Uyanış: Büyük Selçuklu yeni karakteri Faysal’ı canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İşte Faysal karakteri ve İsmail Ege Şaşmaz hakkında bilgiler…

Haberin Devamı

İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandıracağı Faysal karakteri Uyanış: Büyük Selçuklu 13. bölümünde ekibe dahil olacak. Kurnaz ve zeki bir ajan olan Faysal karakteri Selçuklular ile Batıniler arasındaki savaşa yeni bir yön verecek.

İsmail Ege Şaşmaz Hakkında

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro yarışmasında Acil Servis isimli oyun ile başladı. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini canlandırarak adım attı.

Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu, 2015 yılında Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçti. 2015 yılında yayımlanan Günebakan dizisinde Rüzgar adlı karakteri canlandırdı. 2016 yılında FOX TV'de yayımlanan Aşk Yalanı Sever adlı dizide Serdar karakterini canlandırdı. Aşk Yalanı Sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara verdi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018 yılında Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. 2020 yılından itibaren Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide Kaan Karadağ adlı karaktere hayat vermiştir.

BAKMADAN GEÇME!