Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2023 07:36

Usta yapımcı Türker İnanoğlu’nun kendi adını taşıyan Karabük Üniversitesi’ne bağlı fakülte, aralık ayında açılıyor. İnanoğlu, Safranbolu’daki Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi için heyecanlı olduğunu söyledi: “Adımın verildiği bir okuldan mezun olacak öğrencilerle, sette buluşma hayali mutluluk verici.”

Haberin Devamı

Usta yapımcı Türker İnanoğlu’nun adını taşıyacak iletişim fakültesi binasının Karabük Üniversitesi Safranbolu yerleşkesinde yapımına başlanabilmesi için geçen yıl imza atılmıştı. Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nin inşaatı tamamlandı. Hayatını sinemaya adayan Türker İnanoğlu, aralık ayında öğrencilerini kabul edecek Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nden dolayı son derece heyecanlı olduğunu söyledi: “Benim için büyük bir heyecan, büyük bir gurur. Eğitime son derece önem veren biri olarak katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Benim adımın verildiği bir okuldan mezun olacak öğrencilerle, sette buluşacak olmanın hayali mutluluk verici.”

TV STÜDYOLARI VE MODERN EKİPMANLAR

Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi binası, Safranbolu mimarisine uygun olarak inşa edildi. Fakültede öğrenciler gazetecilik, fotoğrafçılık, radyo, televizyon ve internet televizyonculuğu dallarında öğrenim görecek. 5 bin 500 metrekare kapalı alana sahip üniversite, günümüzün çağdaş eğitim standartlarına göre düzenlendi. Binada 500 kişilik çok amaçlı bir salon ile modern ekipmanlara sahip soyunma ve makyaj odaları var. Sergi salonu, 3 televizyon stüdyosu, kurgu ve özel efekt odaları ile 3 radyo yayın stüdyosu da yer alıyor.

Haberin Devamı

Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi açılıyor

SAFRANBOLU’YA BORCUMU ÖDÜYORUM

Türker İnanoğlu ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, üniversitenin geçen yılki protokol imza töreninde bir araya gelmişti. İnanoğlu, şu açıklamayı yapmıştı: “Safranbolu’da doğdum ve çok seviyorum. Safranbolu’ya borcumu ödemek için böyle bir şey yapmak istedim. Umarım ülkemiz için iyi talebeler yetiştiririz. Hayırlı olsun.”

BAKMADAN GEÇME!