Sevmek Zamanı nerede çekiliyor? İşte Sevmek Zamanı çekim yerleri ve mekanları

Güncelleme Tarihi:

Sevmek Zamanı nerede çekiliyor İşte Sevmek Zamanı çekim yerleri ve mekanları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2022 20:18

Sevmek Zamanı'nın çekildiği yerler dizinin ilk bölümü ile beraber gündeme geldi. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban ve Ömer Aydın'ın üstlendiği, başrollerini İlhan Şen ile Deniz Işın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi 1. bölümü ile 20 Haziran'da yayın hayatına başlıyor. Zamansız karşılaşan bir kadın ve bir erkeğin; imkansızlığın içinden doğan aşk hikayesini konu alan Sevmek Zamanı dizisinin çekim mekanları renkli görüntülere sahne oldu. Peki, İstanbul'da geçen Sevmek Zamanı nerede çekiliyor? İşte, Sevmek Zamanı dizisi ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı nerede çekiliyor? sorusu dizinin ilk bölümü ile beraber ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sevmek Zamanı birbirlerinin hayatını dramatik biçimde değiştiren Firuze (Deniz Işın) ve Kağan'ın (İlhan Şen) yüreklere dokunacak aşk hikayesini ekranlara taşıyacak. İlk bölümü ile manzara görüntülerine yer veren dizi İstanbul'un Galata ve Beyoğlu gibi farklı semtlerinde çekiliyor.

SEVMEK ZAMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sevmek Zamanı dizisi İstanbul'da çekiliyor. Dizinin çekildiği semtler arasında Kadıköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Galata gibi yerler yer alıyor.

SEVMEK ZAMANI KONUSU NEDİR?

Sevmek Zamanı, birbirlerinin hayatını dramatik biçimde değiştiren Firuze (Deniz Işın) ve Kağan'ın (İlhan Şen) yüreklere dokunacak aşk hikayesini anlatacak ve birbirinden yetenekli isimleri unutulmaz karakterler ile ekrana taşıyacak.

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı; zamansız karşılaşan bir kadın ve bir erkeğin; imkansızlığın içinden doğan aşk hikayesidir ve kahramanlarımızın ait olduğu farklı dünyaların savaş alanına dönüşmesi kaçınılmaz olur.

SEVMEK ZAMANI OYUNCULARI

Dizide genç aşıkları Firuze ve Kağan'ı genç yıldızlar Deniz Işın ve İlhan Şen canlandırırken; Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün gibi isimler de seyircinin hikayesini merakla izleyeceği karakterlere hayat verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!