Sevmek Zamanı 2. son bölüme Firuze'nin Kağan'ın evli olduğunu öğrenmesi damga vurdu! İşte Sevmek Zamanı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Sevmek Zamanı 2. son bölüme Firuzenin Kağanın evli olduğunu öğrenmesi damga vurdu İşte Sevmek Zamanı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 03:02

Sevmek Zamanı son bölüm izleme ekranı, 2. bölümün ardından internetten yayınlandı. Başrollerini İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş gibi oyuncuların paylaştığı Sevmek Zamanı'nın 27 Haziran tarihli 2. bölümünde ailesini korumaya çalışan Feryat'ın ilişkisi geri dönülmez bir yola girerken, Firüze'nin Leyla'dan Kağan'ın kocası olduğunu öğrenmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Sevmek Zamanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sevmek Zamanı 2. bölüm full HD izleme ekranı ve 3. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı 2. bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Sevmek Zamanı dizisinde bu hafta Firuze'ye âşık olan Mehmet'in yeni karar alması çarpıcı gelişmelerden olurken Leyla'nın Firüze'ye kurduğu oyun dikkat çekti. Dizinin final anında Firüze'nin evlilik fotoğrafını görüp Kağan'ın evli olduğunu anlaması haftaya dizide heyecan dolu anların yaşanacağının sinyallerini verdi. Sevmek Zamanı son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

SEVMEK ZAMANI 2. BÖLÜM İZLEME EKRANI

SEVMEK ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kağan'ın evli olduğundan habersiz Firuze, her geçen gün aşka biraz daha teslim olur. Yaşadığı hayatta kendini mahkûm gibi hisseden Kağan için ise zaman iyice daralmaktadır. Ailesini korumaya çalışan Feryat'ın ilişkisi geri dönülmez bir yola girerken, geçmişin kâbusları da bir türlü peşini bırakmamaktadır. Bu sırada Firuze'ye âşık olan Mehmet, kendini ciddi bir kararın eşiğinde bulur. Çiğdem'in hayatı iyice zorlaşmaya başlar ama Ömer onu yalnız bırakmaz. Kağan'ın hareketlerinden şüphelenmeye başlayan Leyla büyük bir savaş başlatmak üzere hazırlığa başlar.

Haberin Devamı

SEVMEK ZAMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!