Senden Önce son bölüm (3. bölüm) izleme ekranı | Senden Önce 3. bölüme damga vuran sahne: Hakan Merve'yi Ömer'in evinde yakaladı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Senden Önce son bölüm (3. bölüm) izleme ekranı | Senden Önce 3. bölüme damga vuran sahne: Hakan Merveyi Ömerin evinde yakaladı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2024 02:44

Senden Önce 3. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'yı buluşturan D Media imzalı Senden Önce 27 Şubat Salı günü izleyici karşısına çıktı. Merve ile konuşmadan şirkete giden Hakan, Ömer'i odasına çağırıp ona Sahra'nın abisinden uzak durması gerektiğini söylerken, büyük sırrın perdesi aralandı. Dizinin final sahnesinde ise Merve, Ömer'e kendisinden uzak durması için evine gittiğinde Hakan'ın ikisini görmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Senden Önce son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Peki, Senden Önce 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Senden Önce son bölüm ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Senden Önce son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Senden Önce 27 Şubat tarihinde üçüncü bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin son bölümünde, Sahra'nın Kaan'dan uzak durmasını isteyen Merve, konuşmak için çocukluk arkadaşının evine gitti. İki kadının konuşmasında kılıçlar çekildi. Finalde ise Ömer'in evinde Merve'ni gören Hakan büyük şok yaşadı. İşte, Senden Önce 3. son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

SENDEN ÖNCE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve, Kaan’ın uzun süredir dilinden düşürmediği gizemli emlakçısının Sahra olduğunu görmüştür. Hakan’ın da Sahra’yı gördüğünden emin olduğunda, ona bu kadını hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Sahra’yla Hakan arasında yaşanan küçük kaçamak canını iyice yakmaya başlamıştır artık kadının. Sahra’yla kurdukları plan dahilinde hareket eden Merve, bu defa o plan yüzünden derin bir acı çekmektedir.

Haberin Devamı

Geçmişte birlikte erkekleri dolandıran iki arkadaş, bu kez duyguları arasında sıkışıp kalmıştır. Sahra, Merve'ye planlarına sadık kalmadığı için kızarken, kendi intikam planını gerçekleştirmek için yaklaştığı Kaan'a mı gönlünü kaptıracak mı?

İki kadının ihtiras savaşından barış kararı çıkar. Ancak Merve yine de temkinlidir Sahra’ya karşı. Eğer duygularında gerçekten samimiyse ona destek olacaktır. Merve, Sahra ile Kaan’ı yemeğe davet ederek aralarındaki soğuk savaşa son vermek ister. Ancak Hakan’ın da davet edildiği yemekte beklenmedik bir misafir tüm dengeleri alt üst eder.

SENDEN ÖNCE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!