'Şahsiyet’li gala

Güncelleme Tarihi:

Şahsiyet’li gala
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2023 09:49

Başrolünü Haluk Bilginer’in üstlendiği “Şahsiyet”in ikinci sezonunun galası önceki akşam Uniq İstanbul Expo’da yapıldı.

Haberin Devamı

Haluk Bilginer’e 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü getiren “Şahsiyet”in 5 yıl aradan sonra gelen yeni sezonu “II. Fasıl” için düzenlenen geceye ünlü aktörün yanı sıra dizinin oyuncuları, yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday katıldı.

Şahsiyet’li gala

Cansu Dere - Haluk Bilginer  -Şebnem Bozoklu

Galanın davetlileri arasında Demet Özdemir, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hande Doğandemir, Cansu Tosun, Mazhar Alanson, Saadet Işıl Aksoy gibi çok sayıda ünlü isim de vardı.

Şahsiyet’li gala

Hande Doğandemir

Galada “Şahsiyet”e özel hazırlanan deneyim alanı ilgi gördü. Berk İlhan’ın tasarım liderliğinde hayata geçirilen alanda baş karakter Agâh Beyoğlu’nun otomobilinin yanı sıra diziye damga vuran kostümler sergilendi. 

Haberin Devamı

Şahsiyet’li gala

Onur Saylak, galaya oğlu Deniz Ali ile katıldı.

Şahsiyet’li gala

Tepki gösterdi

Şahsiyet II. Fasıl”da konuk oyuncu olarak rol alan Cansu Dere, ekibin basın mensuplarına röportaj verdiği sırada kenarda kalınca duruma tepki gösterdi. Dere, sorulan soruları “Ekip arkadaşlarım cevap verebilir” diyerek yanıtsız bıraktı.

Şahsiyet’li gala

Angelina seni kıskanıyorum!

Demet Özdemir, gece kulübü açacağı iddiasına yanıt verdi: “Olabilir mi öyle bir şey? Çok yakın bir arkadaşım açıyor. Ben manevi olarak destek veriyorum sadece.” Oyuncu, aşk hayatıyla ilgili “Gerçekten hayatımda kimse yok” dedi. Özdemir, Haluk Bilginer’le rol alan Angelina Jolie’yi kıskandığını da söyleyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

Şahsiyet’li gala

Babam o benim

Cansu Tosun, babası Kenan Tosun’un Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’la yaşadığı yasak aşk hakkında soruları yanıtlamak istemedi: “Herkes kendi yaptığından sorumludur. Görüşmediğim falan da doğru değil. Olur mu öyle bir şey? Babam o benim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!