Safir 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: ''Biz evlendik anne!'' İşte Safir yeni bölümde yaşanacaklar...

Güncelleme Tarihi:

Safir 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Biz evlendik anne İşte Safir yeni bölümde yaşanacaklar...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2023 02:27

Safir dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 4 Eylül Pazartesi günü Atv’de yayın hayatına başlayan Safir dizisinin ilk bölümünün hemen ardından 2. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yaman'ın ani evlilik kararının haberi konağa bomba gibi düşerken, Ateş'in Feraye'ye evlenme teklif etmesi dikkat çekti. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Safir 2. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı Safir'in 2. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu senaryosunu Burcu Över'in kaleme aldığı dizinin ilk bölümünde, Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar'ın büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle başlayan hikaye dikkat çekti. Yaman çocukluk aşkı Feraye'nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi ederken, evlilik haberinin konağı karıştırması heyecan yarattı. İşte, Safir 2. bölüm fragmanı ve özeti.

SAFİR 2. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

11 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümün tanıtımında, Ateş'in Feraye'yi koruduğuna şahit oluyoruz.

Yaman'ın ani evlilik kararının haberi konağa bomba gibi düşer. Ateş, Feraye'ye evlenme teklifi eder. Konakta işler iyice karışacaktır.

Haberin Devamı

SAFİR DİZİSİ KONUSU NE?

Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer'in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem'in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!