Kapan filmi konusu nedir, nerede çekildi? Ödüllü yerli film Kapan oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Kapan filmi konusu nedir, nerede çekildi Ödüllü yerli film Kapan oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2022 16:54

Senaristliğini ve yönetmenliğini Seyid Çolak'ın üstlendiği Kapan filmi ekranlara geliyor. Beş balıkçı arkadaşın adadaki hayatlarının birden değişmesini konu alan macera türündeki film televizyonda yayınlanacak. Filmin başrollerinde Seksenler dizisinden tanınan Onur Dilber yer alıyor. Peki, Kapan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kapan filmi nerede çekildi?

Haberin Devamı

2019 yapımı yerli film Kapan bugün tv'de yayınlanacak. Filmin yapımcılığını Zürafa Film ve Seyid Çolak üstlenirken, yönetmenliğini de Seyid Çolak yapıyor. Peki, Ödüllü film Kapan konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

KAPAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bir adada yaşam süren beş balıkçı arkadaşın tek düze giden hayatları aralarından birisinin nedeni bilinmeyen bir şekilde ortadan kaybolmasıyla değişime uğrar. Üstelik nereden geldiği bilinmeyen vahşi kurdun adada yavrulayıp, kendine yaşam alanı açmaya çabalaması da arkadaşlar arasında gittikçe yükselen bir gerilime neden olur.

KAPAN FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Seyid Çolak'ın üstlendiği Kapan filmi oyuncuları arasında Onur Dilber, Münibe Millet, Serkan Altıntaş, Sami Aksu, Yasemin Girgin, Güliz Oktar, Yüksel Akça, Fatih Gülhan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

KAPAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kapan filmi kış çekimleri Çıldır Gölü'nde, yaz çekimleri ise Eğirdir Gölü'nde gerçekleştirildi.

 

BAKMADAN GEÇME!