Kanlı Nigar filminin oyuncuları… Kanlı Nigar ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Kanlı Nigar filminin oyuncuları… Kanlı Nigar ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2020 15:49

Memduh Ün'ün unutulmaz yapımları arasında yer alan Kanlı Nigar, filmi televizyon ekranlarının Yeşilçam kuşağında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yayın akışındaki tanıtımlar nedeniyle Kanlı Nigar filminin oyuncuları merak ediliyor. Peki, Kanlı Nigar oyuncuları kimler, film ne zaman çekildi? İşte ilk vizyona girdiği tarihin üzerinden yıllar geçmesine rağmen izlenmeye devam eden Kanlı Nigar filminin oyuncuları…

Haberin Devamı

Osmanlı Döneminde İstanbul' da randevuevi işleten Cihanyandı Kanlı Nigâr'ın kendini ve bu yola düşürenlerden aldığı intikamın öyküsü anlatılmaktadır. 1981 yılında çekilmiş olmasına rağmen izleyici tarafından ilgi görmeye devam eden Kanlı Nigar filminde usta oyuncu Kemal Sunal, Abdi ve Narçın rollerini, Fatma Girik ise Nigâr rolünü canlandırmıştır.

KANLI NİGAR KONUSU

Osmanlı Hanedanının hüküm sürdüğü yıllarda sıradan bir mahalleye yeni taşınan Cihanyandı Kanlı Nigar , uzun zaman önce kötü yola düşürülmüş, artık ekmeğini bu işten çıkaran bir kadındır. Bu mahallede yeni bir genelev açan kadının bu mahalleyi seçmesinin altında özel nedenler yatmaktadır. Yıllar önce masum bir kadınken kendisini kirletip bu yola düşüren yakınlarından intikam almayı aklına koyan kadın kurduğu türlü plan ve tuzaklarla masumiyetinin peşine düşecektir.

Haberin Devamı

KANLI NİGAR OYUNCULARI

Yaşar Güner,
Necla Soylu,
Merih Fırat,
Pembe Mutlu,
Bahar Öztan,
Sümer Tilmaç,
Dinçer Çekmez,
Fatma Girik,
Kemal Sunal,
Nezihe Güler

BAKMADAN GEÇME!