Kanal D nisan ayına damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Kanal D nisan ayına damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2021 07:38

Kurulduğu günden bu yana gerek dizileri gerekse programlarıyla adından sıkça söz ettiren Kanal D, nisan ayında da rakip kanalları geride bırakarak izleyicinin büyük beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

SON dönemde “Sadakatsiz”, “Camdaki Kız”, “Şarkılar Bizi Söyler” gibi kaliteli yapımları izleyicileriyle buluşturan Kanal D, yıllar sonra prime time’da tüm ana hedef kitlelerde performansını 9 share bandına taşımayı başardı.

Kanal D nisan ayına damga vurdu

Kanal D, izleyicinin beklentisini karşılayan doğru hamlelerle 7-8 share bandından sıyrılarak 9 share bandına oturdu. 15 senedir devam eden ve bu alanda rekor kıran “Arka Sokaklar”ın yanı sıra “Çok Güzel Hareketler 2” ve “Hekimoğlu” gibi birkaç sezondur beğeniyle izlenen dizi ve programları bünyesinde bulunduran Kanal D, ekranda yakaladığı başarıyı sosyal medya mecralarında da gösteriyor. Kanalın her yapımı, sosyal medyada gündem oluyor.

Haberin Devamı

Kanal D nisan ayına damga vurdu

CUMANIN GALİBİ ARKA SOKAKLAR

KANAL D’de yayınlanan Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”, geçtiğimiz cuma akşamı ekrana gelen 588’inci bölümüyle yine izlenme rekoru kırdı. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’ın yer aldığı dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler’de 9.10 reyting ve 20.38 izlenme payı alarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!