Ä°nci Taneleri 16. bölüm (son bölüm) izleme ekranı - Ä°nci Taneleri son bölümde Piraye Azem'in büyük sırrını öÄŸrendi: Karısını öldürmüÅŸ! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güncelleme Tarihi:

İnci Taneleri 16. bölüm (son bölüm) izleme ekranı - İnci Taneleri son bölümde Piraye Azemin büyük sırrını öğrendi: Karısını öldürmüş Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2024 21:23

Ä°nci Taneleri son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 23 Mayıs PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. Dilber tam Zahir'i vurmaya hazırlanırken Yıldız ve Zerre içeri girdi. Yıldız annesinin rahatsızlandığı yalanını söyleyerek Dilber'in kurtulmasını saÄŸladı. Dizinin finalinde ise Talip'in Azem'le ilgili gerçekleri Piraye'ye anlatması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Ä°nci Taneleri 16. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı eriÅŸime açıldı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ä°ÅŸte, Ä°nci Taneleri 16. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 23 Mayıs tarihli 16. son bölümünde, Zahir'in iş kurulması için Zerre'ye verdiği parayla Dilber, kiralık katil tutma teklifinde bulundu. Son sahnede Talip'in 'Adı Adem değil, Azem'miş... Yani isminden başlamış yalan söylemeye, çünkü yıllarca hapis yatmış sabıkalı bir kişi kendisi. Suçu neymiş peki? Karısını öldürmüş' sözleri dikkat çekti. İşte, İnci Taneleri 16. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ 16. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

23 Mayıs Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 16. bölümünde Cihan, babası ve ablasının arasında kalıyor!

Haberin Devamı

Nehir, Azem’in kendisine ulaşmasını engellemek için elinden geleni yapar. Azem sonunda bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Cihan, babası ile ablasının tam ortasında, hangi tarafı seçeceğini bilemez haldedir. Üstelik Rezzan ile başlarının belaya girmesi de an meselesidir. Dilber, hayatına bir karabasan gibi çöken Zahir’den tamamen kurtulmak için gözünü iyice karartır. Piraye, Cenk’le olan ilişkisini bitirip Azem’e yeni bir adım atmayı düşünürken hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!