İbo Show konukları kimler? İşte 6 Şubat İbo Show'un bu haftaki konukları

Güncelleme Tarihi:

İbo Show konukları kimler  İşte 6 Şubat İbo Showun bu haftaki konukları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2021 18:35

İbo Show bu hafta konukları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan program bu hafta da yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Saat 20:00’de başlayacak olan İbo Show’da keyif dolu anlar izleyici ile buluşacak. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in sunduğu programda yine müzik şöleni yaşanacak. Peki, İbo Show’da konukları kimler? İşte, 6 Şubat 2021 İbo Show'un bu haftaki konukları ile ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

6 Şubat İbo Show konukları belli oldu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde dev isimler bir araya gelecek. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda her hafta birbirinden ünlü isimler ağırlanıyor. 

İŞTE İBO SHOW BU HAFTA KONUKLARI

İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan’ı konuk ediyor. Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan İbo Show, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan ile cumartesi gecesine damgasını vuracak.

İbo Show, yeni bölümüyle 6 Şubat Cumartesi, saat 20.00’de Star’da.

BAKMADAN GEÇME!