Hedefim Sensin filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncuları!

Güncelleme Tarihi:

Hedefim Sensin filmi nerede çekildi İşte konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2024 17:43

Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı Hedefim Sensin filmi 16 Nisan Salı akşamı Star Tv’de ekranlara geliyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin senaryosunu Ata Demirer kaleme alıyor. Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Peki, Hedefim Sensin filmi nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

16 Nisan Salı akşamı ekranlara gelen Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.  Yönetmen koltuğunda “Kocan Kadar Konuş”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün oturduğu "Hedefim Sensin" filminin başrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldığı komedi türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer alıyor.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ KONUSU

Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satmaktadır. Çok geveze bir adam olduğu için sürekli yanlış zamanlarda yanlış şeyler söyleyerek başına iş açar. En sonunda da yine çenesini tutamaması nedeniyle iki mafya grubu arasında büyük bir savaşa neden olur ve can güvenliğini sağlamak için İstanbul'u terk etmek zorunda kalır. Kendisine kalacak yer olarak Gökçeada'yı seçer. İlk defa ayak bastığı Gökçeada da sadece kendisinin değil, ada sakinlerinden Hafize, Leyla ve Yarım Hasan'ın da hayatı tamamıyla değişir.

Haberin Devamı

HEDEFİM SENSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hedefim Sensin filmi İstanbul ve Gökçeada'da çekildi.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ OYUNCULARI

Ata Demirer     

Demet Akbağ

Salih Kalyon      

Gonca Vuslateri

Meray Ülgen    

Selen Öztürk    

İlker Aksum      

Erkan Can         

Şehsuvar Aktaş

Ali Keçeli           

Kahraman Sivri

Burhan Yıldız    

Tarık Ünlüoğlu 

Merve Atılmış  

Zeynep Alkan   

Onurcan Kaban

 

BAKMADAN GEÇME!