Gizli Saklı final bölümüne Naz ve Pamir'in sonu damga vurdu! Gizli Saklı 8. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Gizli Saklı final bölümüne Naz ve Pamirin sonu damga vurdu Gizli Saklı 8. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2022 02:19

Gizli Saklı final bölümü ile ekranlara geldi. Çarşamba akşamları seyirci ile buluşan Gizli Saklı dizisinin 3 Ağustos tarihlinde 8. bölümü ile sevenlerine veda etti. Tarık'ı yakalama görevini başarıyla yerine getiren Naz ve Pamir'in son kez numaradan evlerine gitmesi duygusal anlara neden olurken, Koşuoğlu ailesinin suçüstü yakalanması gizli saklı tüm sırlar ortaya dökülmesine neden oldu. Dizinin final anında operasyon nedeniyle kurmaca evlilikleri biten Naz ve Pamir'in akıbeti ekranlara damga vurdu. Peki, Gizli Saklı final bölümüne neler oldu? İşte, Gizli Saklı 8. son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Gizli Saklı 8. bölümle final yaparak ekran macerasını tamamladı. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrolde yer aldığı yaz dizisi Gizli Saklı çarşamba akşamı final yaptı. Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu dizinin finalinde Naz ve Pamir'in evlenmesi ve 5 yıl sonra çocukları ile mutlu bir hayata adım atmaları ekranlara damga vurdu.

GİZLİ SAKLI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Naz ve Pamir, düğünde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Zeynep’i idare etmek için çabalarlarken Aynur, Yaz’ın polis olduğunu ele verir, Zeynep bir anda düğünden kaybolur. Babasının yanına her şeyi anlatmaya gitmişken kapının önünde bavullarını görür ve Nehir’in doldurmalarıyla evden kovulduğunu öğrenir, gördüklerini anlatmaktan vazgeçer.

Yaz ve Levent tam operasyonun bittiğini düşünüp umutlarını kaybetmiştir ki gelen sürpriz bir telefonla Zeynep onlara yardım edeceğini söyler. Bir yandan her şeyden habersiz Tarık, operasyonu başarıya ulaştıracak teslimatı gerçekleştirmek için Levent’e talimat verir. Her şey tıkırında ilerlerken Zeynep tekrar ortadan kaybolur. Koşuoğlu ailesi suçüstü yakalanır ve gizli saklı tüm sırlar ortaya dökülür. Bir kelebek havaya uçar ve bu hikâye bizlere yaşattığı tüm sürprizleriyle son bulur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!