Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları ve konusu - Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları ve konusu - Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 17:45

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Show TV yayın akışında yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin bu akşam tekrarı yayınlanacak. Dizide hayatlarında ikinci bir şans elde eden Sadi Payaslı ve ıslahevinden gönderilen beş gencin yolu Karabayır Lisesi’nde kesişiyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümleri perşembe akşamları ekrana gelecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında yer alan Ertan Saban Sadi Payaslı karakterine, Özge Özberk Derya karakterine, Devrim Özkan Songül karakterine hayat veriyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi isimler yer alıyor.

Ertan Saban – Sadi Payaslı

Özge Özberk – Derya

Devrim Özkan – Songül

Nilsu Berfin Aktaş – Gizem

Mustafa Açılan – Araz

Özgü Delikanlı – Mert

Ayşe Kırca – Yeliz

Sanem Babi – Aylin

Onur Özer – Zülfikar

Rojbin Erden – Melek

Haberin Devamı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları ve konusu - Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu nedir

Ali Berge – Can

Furkan Murat Uğur – Bora

Murat Göçmez – Vural

Melisa Bostancıoğlu – Sevda

Sercan Gülbahar – Yaver

Yeşim Çelebi – Sanem

Deniz Sarıkaş – Ozan

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ KONUSU

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Payaslı’nın oraya yanında komiser Songül’le birlikte yerleştirilir.

Karabayır Lisesi’nin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı’nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikayeleri de farklıdır…

BAKMADAN GEÇME!