Exxen TV üyelik nasıl yapılır, aylık ücret ne kadar olacak? 1 Ocak işaret edilmişti: Exxen Tv açıldı

Güncelleme Tarihi:

Exxen TV üyelik nasıl yapılır, aylık ücret ne kadar olacak 1 Ocak işaret edilmişti: Exxen Tv açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 18:19

Exxen üyelik ve aylık abonelik ücreti ile ilgili detaylar Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ile belli oldu. 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacağı günler öncesinden duyurulan Exxen 1 Ocak'ın ilk saatlerinde açıldı. Ünlü televizyoncu yaptığı açıklamada, "'Exxen'in ücretini Türkiye'de hemen herkes ödeyebilecek." diyerek, Exxen içerisinde yer alan yapımların bir hafta boyunca ücretsiz olarak izlenebileceğini belirtti. Peki, Exxen'e üyelik nereden yapılacak, ücreti ne kadar olacak? İşte, Exxen TV üyelik ve aylık abonelik ücretiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Exxen abonelik ücreti ve yayın tarihi yeni yılın ilk saatlerinde gündeme geldi. 1 Ocak 2021 itibariyle yayın hayatına başlayacak olan dijital platformun aylık ücreti 9.90 TL olacak. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ilıcalı Exxen ile ilgili bilgiler verdi. Ünlü televizyoncu bir hafta boyunca üyeliğin ücretsiz olacağını duyurdu. Platformda cuma gününden itibaren, Sihirli Annem, Şeref Bey, Vahşi Şeyler, Konuşanlar gibi dizi ve programlar yer alacak. Üyelik işlemleri ise platform üzerinden gerçekleşecek. 

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Şelale Kadak'ın YouTube üzerinden yayınlanan 'Doğruluk mu Cesaret mi?' programına konuk olan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalının stüdyosunda röportaj verdi.

Platformun fiyat politikası hakkındaki soruyu yanıtlayan Acun, "Hedefim iki versiyon yapmak. Biri reklamlı, biri reklamsız olacak. Reklamlı olanda iyi bir indirim olacak. Bizim içeriğimizin bedava olma şansı yok" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Şu anda platformun içindeki içeriğin değeri yıllık 900 milyon TL civarında. 900 milyon TL olduğu için 'bunu gel bedava seyret' deme şansımız yok. 'Exxen'in ücretini Türkiye'de hemen herkes ödeyebilecek."

EXXEN NE ZAMAN AÇILACAK?

Exxen, 1 Ocak 2021 itibariyle yayın hayatına başlayacak.

YAYINDA YER ALACAK İÇERİKLER

Diziler

Sihirli Annem
Şeref Bey
Vahşi Şeyler
Hükümsüz
Zehirli Çicekler
Dadı
Eziklerin Savaşı
Yaş 17

Programlar

Pişti (Beyazıt Öztürk) ve (İbrahim Büyükak)

Yarışma

Next Top Model (Burcu Esmersoy)

Güldürü

TOLGSHOW (Tolga Çevik)

Konuşanlar (Hasan Can Kaya)

BAKMADAN GEÇME!