Empire State oyuncuları kimdir, konusu nedir? Empire State filmi oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Empire State oyuncuları kimdir, konusu nedir Empire State filmi oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 12:03

Empire State filmi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. Empire State filmi iki çocukluk arkadaşın zırhlı arabayı soyma planıyla başlayan olayların konu ediniyor. Peki Empire State oyucuları arasında kimler var? İşte filme dair bilgiler

Haberin Devamı

Empire State filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Aksiyon filmlerinin efsaneleşen ismi Dwayne Johnson da filmin oyuncuları arasında bulunuyor. Başrollerinde; Liam Hemsworth, Dwayne Johnson ve Emma Roberts’ın yer aldığı ‘Empire State’ filminin yönetmen koltuğunda Dito Montiel oturuyor.

EMPİRE STATE OYUNCULARI

Empire State oyuncuları arasında Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Nikki Reed, Michael Angarano gibi isimler bulunuyor.

EMPİRE STATE FİLMİ KONUSU

Chris Potamitis Empire State Zırhlı Kamyon Şirketi'nde bir güvenlik görevlisi işine girer. Chris, şirketin gevşek güvenliğinden en iyi arkadaşı Eddie'ye bahsetme hatasını yapar ve kısa süre sonra farkında olmadan Rob the Abundant'ın orada depolandığı ayrıntılı bir planın içinde yer alır.

Haberin Devamı

Stakes artmaya devam ederken, Chris ve Eddie peşlerinde olan Veteran NYPD Dedektifi James Ransone'yi ve kendi bölgelerinde kimin bir iş yaptığını bilmek isteyen yerel suç patronlarını alt etmek zorundadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!