Dönence son bölüm (3. bölüm) izle | Dönence 3. bölüme Gece ve Özgür'ün yakınlaşması damga vurdu! İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Dönence son bölüm (3. bölüm) izle | Dönence 3. bölüme Gece ve Özgürün yakınlaşması damga vurdu İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2023 02:30

Dönence 3. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Dönence'nin 18 Temmuz'da yayınlanan 2. son bölümünde, Özgür, Gece'nin kardeşiyle yaşadığı sorunu atlatabilmesi için Gece'ye destek olurken, kazada tek görgü tanığı olan Emir jandarma ekiplerine yeniden ifade verdi. Dizinin final sahnesinde ise Özgür’e destek olan Gece'nin Özgür'le yakınlaşması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dönence 3. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Dönence son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerinde; Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş gibi isimleri kadrosuna bulunduran Dönence'nin 18 Temmuz tarihli son bölümde, Miro, Özgür'ün kendisine tuzak kurduğunu düşünerek Özgür'le yumruk yumruğa kavga etti. İşte, Dönence 3. bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

DÖNENCE 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

18 Temmuz Salı günü yayınlanan Dönence dizisinin 3. bölümde Özgür, Gece'nin kardeşiyle yaşadığı sorunu atlatabilmesi için Gece'ye destek olur ve ikili daha da yakınlaşır.

Miro, Özgür'ün kendisine tuzak kurduğunu düşünür ve Özgür'le yumruk yumruğa dalaşır. Jandarmanın gelişiyle Miro köşeye sıkışır. Gece, çıkan kavganın şokunu yaşarken Rüzgar ise abisi için telaşlanır. Miro, Ceren'e çarptığını itiraf edecek mi? Özgür ve Miro arasında çıkan kavgada Özgür alnına aldığı darbeyle yaralanır. Özgür'ün alnındaki kanı gören Gece, Özgür'e pansuman yapmak ister. Özgür ve Gece birbirlerinden gözlerini alamazlar. Miro, Özgür'le yaşadığı tartışmanın ardından Rüzgar'dan özür diler. Gece, Özgür'le sahilde birlikteyken Miro'nun gelişi herkesi şaşırtır. Miro, kendisinden beklenmeyen bir yaklaşım sergiler. Rüzgar'ın ardından Özgür'den de özür diler. Gece ise Miro'nun bu yaklaşımına şaşırır.

Haberin Devamı

Cem, Gece'den Gülce için ricada bulunur. Cem'in planına göre Alican'ı Gülce uzak tutmaktır. Gece, Gülce'yle konuşup Alican'ın iyi bir çocuk olmadığını söyleyecektir. Peki Gece'nin bu çıkışına Gülce nasıl tepki verecek?Gece, Seralar'da kalmak için Cem'den izin alır. Ancak Gece'nin yanında Miro da vardır. Cem Gece'yi almaya gidince Miro'yla karşılaşır. Cem'in Gece'ye olan güveni yerle bir olur.

Gece, Alican olayında Gülce'yle kriz yaşar. Gece, Alican'ın Gülce'yi istemediğini ve beklenti içinde olmamasını Gülce'nin yüzüne haykırır. Bu sırada atak geçiren Gülce bağırmaya başlar. Rüzgar, Gülce'nin üzülmesine dayanamaz ve Gece'ye saldırır. Gece ve Gülce, bu krizi nasıl atlatacak?

Haberin Devamı

Gülce ve Gece arasında yaşanan kriz, Özgür'ü Gece'ye bir adım daha yaklaştırır. Gece, sahilde tek başına ağlarken Özgür'ün yanına gelip kendisinin ve ailesinin hikayesini anlatmasıyla gözyaşlarını tutamaz. Özgür, Gülce konusunda Gece'yi anladığını ve ona hak verdiğini itiraf ederken ailesini nasıl kaybettiğini de anlatır. Gece, Özgür'ün acı hikayesini anlatmasıyla Özgür'ün elini tutar.

DÖNENCE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!