Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 15. son bölümde Figen'den Mustafa'ya sitem dolu sözler: 'Geceyi kimle geçirdim...' İşte son bölümde yaşananlar!

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 15. son bölümde Figenden Mustafaya sitem dolu sözler: Geceyi kimle geçirdim... İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 02:35

Dilek Taşı 15. son bölüm izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 20 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, nikah salonuna yapılan bomba ihbarının ardından evlenemeden köşke dönen Figen ve Kenan, Sevda’yı karşılarında görünce şoke oldu. Figen ile Mustafa'nın dağ evindeki romantik gecesi dikkat çekerken; dizinin final sahnesinde Figen, içinde bulunduğu durumla Mustafa'ya sitem dolu sözler söyledi. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 15. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Kenan Efkan ile yaptığı planı devreye soktu ve söyledikleri ile eski nişanlısının kafasını Mustafa konusunda karıştırmayı başardı. Bunun üzerine Mustafa'yı yalancılıkla suçlayan Figen'in beraber dağ evinde geçirdikleri gecenin pişmanlığı dile getirmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından gözler Dilek Taşı yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 15. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Mustafa, Figen’e verdiği sözü tutmak için elinden geleni yapar ancak hesap etmediği engellerle karşılaşır. Mustafa, Alpaslan’ın kendisi hakkındaki planından habersiz soluğu Figen’in yanında alır. Aras’ın ailesiyle arasındaki bağ iyice zayıflamış haldedir. Eve sarhoş gelen Aras, Rüçhan’a olan duygularını gözünü kırpmadan dile getirir. Rüçhan, duydukları karşısında sarsılır.

Dündar, Figen’in annesi hakkında yaptığı araştırmayı ve elindeki bilgileri Rüçhan’la paylaşır. Dündar ve Rüçhan’ın bir arada olduğunu gören Kemal, Dündar’a silahlı saldırı düzenler. Saldırının nereden geldiğini bilmeyen Dündar’ın kurşun yarasını Rüçhan sarar.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!