Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında? Gelsin Hayat Bildiği Gizi dizisinin Songül’ü…

Güncelleme Tarihi:

Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında Gelsin Hayat Bildiği Gizi dizisinin Songül’ü…
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 11:19

Devrim Özkan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gizi dizisi bu akşam yayın hayatına başlayacak. Show TV’de yayınlanacak olan dizide Songül karakterine Devrim Özkan hayat verecek. Peki, Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Devrim Özkan’ın kaç yaşında olduğu ve oynadığı diziler merak ediliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gizi dizisinde Songül karakterine Devrim Özkan hayat veriyor. Özkan’ın daha önce rol aldığı diziler arasında Vuslat ve Ramo da yer alıyor.

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 1998 yılında dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray’ı canlandırdı. Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride’yi canlandırdı. Ramo dizisinde Nehir karakterine hayat verdi.

BAKMADAN GEÇME!