Depremzedeleri ziyaret ettiler

Güncelleme Tarihi:

Depremzedeleri ziyaret ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2024 14:56

Bir grup sanatçı, felaketin birinci yıldönümünde depremzedeleri ziyaret etti. Yanında hediyeler de götüren ekip, “Onların yüzünü güldürünce biz de mutlu oluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti. Aralarında Züleyha Ortak, Serkan Çağrı, Mustafa Gökay Ferah ve Melike Öcalan’ın da bulunduğu bir grup sanatçı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın koordinasyonunda deprem bölgesini ziyaret etti, konteyner kentte yaşayan vatandaşlara moral verdi.

Depremzedeleri ziyaret ettiler

Önce Gaziantep’in Nurdağı ilçesine giden heyet, ardından Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba Mahallesi’ndeki konteyner kentte depremzedelerle bir araya geldi.
Züleyha Ortak, 300 aileye ziyarette bulunduklarını belirterek “Bizi görünce o kadar mutlu oluyorlar ki, bugün de çok oradaydık. Birlikte şarkılar söyledik. Mustafa Gökay Ferah onlara tulum çaldı, biz de hediyelerimizi teslim ettik. Aslında acıları hâlâ taze ama onların yüzünü güldürünce biz de mutlu oluyoruz. Bizim bir gönül bağımız oldu” dedi. Mustafa Gökay Ferah, “İlk geldiğimiz döneme göre insanların yüzü biraz daha gülüyor”dedi. Serkan Çağrı, “Kendimizce çocuklara, ailelere motivasyon vermeye çalışıyoruz” derken, Melike Öcalan da “Az önce bir çocuk bana ‘Bir daha gelecek misiniz?’ diye sordu. Onlar böyle istekli ve mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz” diye konuştu.
Depremzedeleri ziyaret ettiler


 

 

BAKMADAN GEÇME!