Cesur Bölükbaşı olayı nedir, bulundu mu? Karısından sık sık dayak yediği iddia ediliyor

Güncelleme Tarihi:

Cesur Bölükbaşı olayı nedir, bulundu mu Karısından sık sık dayak yediği iddia ediliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2021 10:09

Karısından sık sık dayak yediği söylenen Cesur Bölükbaşı bir haftadır kayıp. Eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Sevda Bölükbaşı ise iddiaların gerçek olmadığını asıl problemin Cesur’un ailesinin kendisini kabullenmediğini anlattı. Günlerdir izine ulaşılamayan eşini defalarca başka bir kadınla görüşürken yakaladığını söyleyen Bölükbaşı, uyarılarına rağmen eşinin bu konuşmalara devam ettiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Kocaeli Gebze'de kaybolan Cesur Bölükbaşı'nı aramak için eşi ve kardeşleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.

Yazılımcı olan Cesur Bölükbaşı, 1 haftadır kayıp. Giresun’dan Gebze’ye gelin olarak gelen Sevda; 1,5 ay eşinden izin alıp memlekete gittiğini ve bunun üzerine Cesur’un ailesinin arayıp kendisine bağırıp çağırdığını ve bunun üzerine bir daha görüşmediklerini anlattı. Cesur Bölükbaşı’nın ailesi ise gelinlerinin şiddet görüntülerine maruz kaldıklarını iddia etti. Eşine sık sık şiddet uyguladığı iddia edilen Sevda Bölükbaşı, hakkındaki söylemleri kabul etmedi. Cesur Bölükbaşı ile arkadaş olduğunu iddia eden bir kadın da programa bağlanarak, Sevda Bölükbaşı hakkında kendisine söylenenleri aktardı. Telefona bağlanan kişi nedeniyle Sevda Bölükbaşı ve Cesur Bölükbaşı arasında problemler yaşandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

“KOMŞUNUN İNTERNETİNİ BAĞLARKEN TANIŞTIK”

Cesur Bölükbaşı ile dini sohbetler yaptıklarını dile getiren genç kadın, kayıp adamla ilgili şöyle konuştu: “Cesur’la komşunun internetini bağlarken tanıştık. Dini sohbetler ediyorduk. Telefonla konuşmaya, dertleşmeye başladık. Poğaça yemeye gittiğimde de boynundaki tırnak izlerini gördüm. "Nerede olduğunu bilmiyorum.” Genç kadının rahat tavırları ve sözleri stüdyoda şaşkın yarattı. Duydukları karşısında tepki gösteren Müge Anlı çileden çıktı. Kayıp Cesur'un konuştuğu Sevilay adlı kadın, Cesur Bölükbaşı'nı en son Mayıs'ta gördüğünü belirterek sonrasında görüşmediklerini dile getirdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!