Bir Zamanlar Hollywood'da filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Bir Zamanlar Hollywood'da ekranlara geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Hollywoodda filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir Bir Zamanlar Hollywoodda ekranlara geliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 12:43

Bir Zamanlar Hollywood'da yeniden ekranlara geliyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Quentin Tarantino'nun yaptığı film 2019 yılında vizyona girdi. Gişede büyük başarı elde eden filmin oyuncu kadrosu ve konusu da oldukça dikkat çekici. Peki Bir Zamanlar Hollywood'da filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Hollywood'da filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Usta isim Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie yer alıyor. Film 1960'lı yıllarda Charles Manson'ın kurduğu tarikate odaklanıyor. Çiftlik hayatı süren tarikat beş kişinin ölümünden sorumludur. Roman Polanski'nin o dönemde 8 aylık hamile eşi Sharon Tate'de öldürülen 5 kişiden biridir.

BÄ°R ZAMANLAR HOLLYWOOD'DA FÄ°LMÄ°NÄ°N KONUSUÂ

Rick Dalton, bir televizyon dizisi aktörüdür. Ancak Rick, film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, bir grup hippinin evlerine saldırmasıyla kesilecektir.

Haberin Devamı

BÄ°R ZAMANLAR HOLLYWOOD'DA OYUNCULARI

Dram ve komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Luke Perry, Margaret Qualley, Austin Butler, Dakota Fanning, Damian Lewis, Victoria Pedretti ve Maya Hawke gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!