Berk Oktay kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma’nın Çağatay’ı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Berk Oktay kimdir, kaç yaşında Yasak Elma’nın Çağatay’ı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2020 15:02

Berk Oktay, Yasak Elma dizisi oyuncuları arasında katıldı. En son Savaşçı dizisinde rol alan ünlü isim dizide Çağatay karakterine hayat verecek. Peki Berk Oktay kimdir, kaç yaşında? İşte 28 Ekim 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oktay’ın hayatı

Haberin Devamı

Yasak Elma oyuncuları arasında rol alan Berk Oktay, Çağatay karakterine hayat veriyor. 28 Ekim 1982 yılında, Ankara'da dünyaya gelen Oktay, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Benim Hala Umudum Var, İlişki Durumu: Karışık, Savaşçı gibi dizilerde rol almıştır.

YASAK ELMA ÇAĞATAY KİMDİR?

Dizide Çağatay karakterine Berk Oktay hayat veriyor. Çağatay kırk yaşında, yakışıklı, iyi eğitimli, zengin, modern, çalışkan bir adamdır. Büyük bir kargo firmasının sahibidir. Çağatay’ın Yıldız’la tanışması onun bütün dengeleri alt üst edecektir.

BERK OKTAY KİMDİR?

Berk Oktay 28 Ekim 1982 yılında, Ankara'da doğdu. Türk aktör ve mankendir. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı.

Haberin Devamı

Berk Oktay kimdir, kaç yaşında Yasak Elma’nın Çağatay’ı hakkında bilgiler
Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Şimdi ise Show TV'de yeni yayınlanmaya başlayan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırdı. En Savaşçı dişinde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!