Avlu’nun Heves'i Selen Seyven kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Avlu’nun Hevesi Selen Seyven kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 12:54

Bir süredir ekranlardan uzak olan Selen Seyven, Avlu dizisinin kadrosuna dahil oldu. Selen Seyven, dizide tecavüzcüsünü öldüren Heves karakterine hayat veriyor. Peki, Avlu’nun Heves'ini canlandıran Selen Seyven kimdir?

Haberin Devamı

Avlu dizisinin 2. sezonu başladı. Kadrosunda değişikliklere giden Avlu’nun yeni isimlerinden biri de Selen Seyven oldu. Hapishanedeki her kadın gibi dram yüklü bir öyküsü olan Heves’i canlandıran Selen Seyven, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte, Selen Seyve’nin hayatına ilişkin bilgiler ve daha önce yer aldığı projeler...

SELEN SEYVEN KİMDİR?

Selen Seyven, 2 Nisan 1986'da Ankara'da dünyaya geldi. Aslen baba tarafından Bursalıdır. Yönetmen Ezel Akay'ın yeğeni olan Selen Seyven, Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

2004 yılında Büyük Buluşma dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan güzel oyuncu, 2007 yılında Genco dizisinde canlandırdığı Pınar karakteri ile yıldızı parlamaya başlayan Selen Seyven, sonrasında Kocamın Ailesi dizisinde baş rol oynamış ve tanınırlığı daha da artmıştır.

İlk beyazperde deneyimini de 2005 yılında gösterime giren Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü adlı filmle yaşamıştır. Bu zaman kadar pekçok projede yer alan ve son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan; başrollerini Rasim Öztekin, Vildan Atasever, Ali Barkın, Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı Klavye Delikanlıları dizisinde rol alan Seyven, şimdilerde Demet Evgar, Ceren Moray ve Kenan Ece gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi Avlu kadrosuna dahil oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!