Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izle - Arka Sokaklar 545. bölümde Ali tutuklanıyor

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izle - Arka Sokaklar 545. bölümde Ali tutuklanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2020 19:54

Kanal D'nin uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 545. yeni bölüme ilişkin çarpıcı detayların yer aldığı Arka Sokaklar'ın fragmanında Ali'nin Tetikçi Efkan’a düzenlenen operasyonda bir kadının ölmesi nedeniyle suçlu bulunup tutuklanması damga vurdu. Peki, Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm 2. fragmanı ve bu hafta yaşanacaklara dair bazı ipuçları.

Haberin Devamı

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Akar gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar 6 Mart Cuma akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında Nedim’in evine silahlı saldırı düzenlenmesi ve Ali'nin Savcı Fahri tarafından gözaltına alınması, heyecanlı gelişmeler arasında yer aldı. İşte, Arka Sokaklar 545. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nedim, Fatih’i karşısına almıştır. Karısını ve çocuğunu öldüren adama her an her şeyi yapabilecek durumdadır. Bir anda Aslı gelir ve Fatih’i öldürür. Kadri’nin has adamı Şefik, Nedim’i ortadan kaldırtmak için tetikçi Efkan’ı görevlendirir. Nedim’in evine silahlı saldırı olur. Ekip kimin saldırdığını araştırmaktadır. Ekip çok katlı bir apartmana baskına gider. Her katta karşılarına farklı bir olay çıkar. Tetikçi Efkan’a ulaşıldığı zaman da kargaşa bir ortam olur ve bir kadın ölür. Suçsuz kadının Ali tarafından öldürüldüğü sanılmaktadır. Savcı Fahri incelemeye gelir ve cinayetten Ali suçlu bulunur.

Haberin Devamı

Hüsnü’nün eski komşusu Hamiyet, boşanıp mahalleye geri dönmüştür. Gözünü Hüsnü’ye dikmiştir; ama, adamdan yüz bulamaz. Hamiyet bütün şartları zorlar ve evine hırsız gelmesinden şüpheli olduğunu söyleyip Hüsnü’yü eve çağırır. Hüsnü kadının kendisine asıldığından emin olur. Hamiyet’in eski eşi başına bela olmaktadır. Emniyetten koruma ister. Hamiyeti koruma görevi Hüsnü’ye verilir, emniyette durum komedisi yaşanır. Hamiyet adama Hüsnü’nün kendini koruduğundan bahsedince eski eş Hüsnü’ye de musallat olur.

Pınar bileğine bir dövme yaptırıp eve gelir. “Ali’m” yazdırmıştır. Ali bu jest karşısında mutlu olmuş gibi davranır; ancak, Pınar aynısını kendisinden de beklemektedir. Ali birkaç bahane sunar ama Pınar bir türlü ikna olmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!