Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölüme damga vuran soru: Seval öldü mü? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölüme damga vuran soru: Seval öldü mü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2024 03:05

Arka Sokaklar 665. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 23 Şubat Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Avni Seval’i öldürmek için gözünü karartırken, ekibin düzenlediği operasyon dikkat çekti. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 666. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki 665. bölümünde, cezaevinden izinli çıkan Ayhan, kardeşini kurtarmak için her türlü suçu işlemeyi göze alırken, onu bulmak için devriyedeki ekip tüm gece boyunca İstanbul’un altını üstüne getirdi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanına ise Seval öldü mü? sorusu merak konusu oldu. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cezaevinden izinli çıkan Ayhan, kardeşini kurtarmak için her türlü suçu işlemeyi göze almıştır, onu bulmak için devriyedeki ekip tüm gece boyunca İstanbul’un altını üstüne getirecektir.

Haberin Devamı

Ünal rahatsızlanınca Hüsnü’nün ailesi, Hüsnü’nün tüm itirazlarına rağmen ona kucak açar.

Buket, uluslararası bağlantıları olan ünlü iş adamı Feyza’ya yönelttiği pedofili suçlamalarıyla dikkati çeker. Ekibimiz olayın iç yüzünü öğrenmek için harekete geçer.

Avni Seval’i öldürmek için gözünü karartmıştır. Ekibimizin onu bulmak için yaptığı operasyonda terslikler üst üste gelir.

Seval eşinden şiddet gören bir kadını kurtarmak için kolları sıvamıştır ancak hikayenin sonu hiç ummadığı bir yere çıkar.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 666. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Seval öldü mü?

Seval gittiği yerde pusuya düşürülür. Seval'den haber alamayan ekip, olduğu yeri tespit eder ve vurulmuş halde yerde yatan Seval'i bulur. Seval, hızlıca hastaneye yetiştirilmeye çalışılır. Yaşam mücadelesi veren Seval'in yaşayıp yaşamayacağı ise belirsizliğini korur.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!