Yılbaşına özel 10 farklı stil önerisi

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşına özel 10 farklı stil önerisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 11:46

Yeni yıla sayılı günler kala kadınların en büyük telaşı ne giyecekleri konusu. İşte öneriler...

Haberin Devamı

Yeni yıla az bir zaman kala yılbaşı gecesi için program yapanları giyim telaşı sarmış durumda. Yeni yılı karşılayacağınız ortama uygun seçimler yaparak yılbaşı gecesinde stil sahibi bir görünüme kavuşabilirsiniz.

1. Sim şıklığı

Yılbaşı gecesi demek ışıltı ve sim demek. Kıyafetlerinizde bu özel gecede ışıltı ve parlak detaylar kullanabilirsiniz. Simli bir bluz ve şık bir kalem etek yeni yıl yemeğinizde yerinde bir seçim olabilir.

2. Kırmızı uzun elbise

Yılbaşı rengi kırmızı ile yeni yıla merhaba deyin. Otel kutlamalarında veya gala geceleri gibi şık ortamlarda kırmızı uzun drapeli veya uçuş uçuş gece elbisenizle bütün bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Yılbaşına özel 10 farklı stil önerisi

Haberin Devamı

3. Siyah uzun elbise

Siyahın asaleti böyle özel bir günde göz ardı edilemez. Krep kumaştan vücudunuza oturan siyah uzun elbisenizle son derece şık görünebilirsiniz.

4. Parlak deri ceketler

Sokak partisi ile yeni yılı karşılayacaklar için parlak deri ceketler harika seçimler olabilir. Jean pantolonunuz ve kalın atkınızla yeni yıl kombininizi tamamlayabilirsiniz. Şapka ve bere gibi aksesuarlarla daha trend görünebilirsiniz.

5. Siyah küçük elbise

Yeni yıl konseri izlemeye gidenler için şık ortamlarda giyebilecekleri siyah minik elbise deri ceket ve stiletto kombini iyi bir tercih olabilir. Kıyafetinizi aksesuarlarla zenginleştirmeyi unutmayın.

Â

Yılbaşına özel 10 farklı stil önerisi

6. Oversize parçalar

Arkadaşınızın evinde vereceği teras partisine oversize kaşe kabanınızla ve favori jean pantolonunuzla katılabilirsiniz. Oversize şişme montlar da rahat ve cool görünümde olmanızı sağlar. Geniş kenarlı şapkalar veya kasketlerle şıklığınızı tamamlayın.

7. Dore detayı

Gece kulübünde yeni yılı karşılamak isteyenler için ışıltı ve parıltılı bir elbise bar ışıkları altında gayet hoş görünebilir. Dore ya da lame detaylı göz alıcı bir elbise ve rahat topukları olan bir ayakkabı ile gecenin yıldızı siz olabilirsiniz.

Haberin Devamı

8. Işıltılı detaylar

Ev partisi ile yeni yılı karşılayanlar için rahat jean pantolonlar veya bol paça pantolonlarla ışıltılı bluz ve takılar hem konforlu hem de şık seçimler olabilir.

Â

Yılbaşına özel 10 farklı stil önerisi

9. Tulum farkı

Özel bir davette dar kesimli ve şık bir tulum tercih edebilirsiniz. Siyah renk tulumunuzu bordo tonlarında kürklü bir montla tamamlayarak gecenin en şık kadını olabilirsiniz.

10. Kadife şıklığı

Sezonun gözdesi olan bordo veya petrol yeşili kadife elbisenizi stiletto ve uzun kabanınızla birlikte giyin ve gece boyunca nostaljik bir hava estirin.

BAKMADAN GEÇME!