Bahar yağmurları keyfinizi kaçırmasın: Stilinize yağmur dokunuşu

Güncelleme Tarihi:

Bahar yağmurları keyfinizi kaçırmasın: Stilinize yağmur dokunuşu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 10:52

Bahar aylarında yağmura önlem almak stiliniz açısından oldukça önemli. İşte birkaç tavsiye...

Haberin Devamı

İlkbahar ayları modanın belki de en gösterişli ve çeşitli dönemi. Yerine göre rengarenk detaylar, yerine göre durgun pastel renklerle bütünleşmiş kombinler bahar aylarında her yerde rastlayabileceğimiz görüntüler. Yağan bahar yağmurları bazen sokağa çıkmayı ve giyinmeyi bizler için zorlaştırsa da, bu havalarda tercih edebileceğiniz çok güzel parçalarla istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz.

Tarzınıza göre renkli-renksiz, uzun-kısa her türlü çeşidini bulabileceğiniz yağmurluklar bahar yağmurlarında sizlere eşlik edebilir. Son modaya göre uzun ve renkli yağmurluklar, değişik görünüşler tercih edilse de; kısa ve kapüşonlu klasik modelleri de sizin için yeterli olacaktır. Havanın sıcaklığına göre basic bir tişört veya kalın bir kazakla da kombinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bahar yağmurları keyfinizi kaçırmasın: Stilinize yağmur dokunuşu

Daha klasik bir model olarak görünse de trençkotlar da bahar aylarının yağmurlu havalarında sizlere eşlik edebilir. Genelde yağmurluklardan daha ciddi göründüğü ve üste daha çok oturduğu için, spor havanızdan vazgeçip trençkotunuzla daha şık görünüş yakalayabilirsiniz. Kotlarla tamamlayabileceğiniz gibi daha şık pantolonlarla da beraber kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra son ayların modasından bomber ceketleri de tercih edebilirsiniz. Bazıları su alabilecek kumaşlardan olsa da, paraşüt kumaş olanlarını tercih edip yağmurdan korunurken istediğiniz spor-şık görüntüyü de yakalayabilirsiniz.

Son zamanların büyük trendlerinden olan yağmur botları da yağmurlu bahar aylarında tercih edilebilir. Yağmur çizmesi akımıyla başlayan plastik ayakkabı modası adeta bir geçmişe dönüş gibiydi. Deriyle veya süetle tamamlanan değişik çizmelerin yerini şimdilerde kısa, tek renk plastik yağmur botları aldı. Düz bir jean veya dar bir pantolonla tamamlayabileceğiniz bu botlar yağmurda ayakkabılarınızı korurken size de değişik bir hava katacaktır.

Bahar yağmurları keyfinizi kaçırmasın: Stilinize yağmur dokunuşu

Haberin Devamı

Bahar yağmurlarının en klasik ama bir o kadar da vazgeçilmez trendi deri ceketlerdir. Hem serin bahar havalarında sizi üşütmeyecek hem de yağmurda ıslanmaktan sizi koruyabilecek deri ceketleri siyah veya farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Renkli pantolon veya jean'lerle siyah deri ceketleri kombinleyebileceğiniz gibi farklı renklerini de uygun renk pantolon ve jean'lerle tamamlayabilirsiniz. İster şık botlar ve ayakkabılar, isterseniz spor ayakkabılarla istediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!