10 adımda yılbaşı stilinizi gözden geçirin

Güncelleme Tarihi:

10 adımda yılbaşı stilinizi gözden geçirin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 12:15

Sokakların ve vitrinlerin süslenip yeni yıla hazırlandığı şu günlerde akıllardaki soru o gece ne giyileceği olmaya başladı bile. Birkaç adımda gecenin yıldızı siz olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte herkesi tatlı bir telaş sarar. Bunların başında da o gece ne giyileceği gelir. Birçok kadının ortak sorunu olan bu konu hakkında birkaç püf noktaya dikkat ederek, gecenin en şık kadını olabilirsiniz. İşte yılbaşı için 10 stil önerisi:

1. Tercihiniz yılbaşı balosu ve büyük davetler ise abiye güzel bir seçim olabilir. Özellikle kırmızı, bordo, mor gibi renkler sizi daha iddialı gösterebilir. Uçuşan elbise modelleri, yere kadar uzanan abiye ve vucüdunuzu saran bir elbise seçimi yapabilirsiniz.

10 adımda yılbaşı stilinizi gözden geçirin

2. Yemekli bir davete katılacaksanız daha ağır elbiseler seçebilirsiniz. Özellikle siyah her zaman en kurtarıcı renktir. Sade siyah elbisenizi şık takılar ve kırmızı rujla tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

3. Eğer bir sokak partisi tercihiniz ise soğuk havayı dikkate almak gerek. Sizi gece boyunca sıcak tutacak kıyafetler ve rahat ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Deri ceket ya da deri pantolon gibi iddialı parçaları kullanmaktan kaçınmayın. Bunları modern bir şapka, çanta gibi aksesuarlarla tamamlayın.

4. Sevdikleriyle evde olacaklar ise yine rahat kıyafetler seçebilir. İki parçadan oluşan etek-bluz, jean-bluz gibi parçalar kullanmak daha rahat olmanıza yardımcı olacaktır. Şıklık katmak için tül bluzlar, tarz gömlekler ve takılar yardımcı parçalar olabilir.

10 adımda yılbaşı stilinizi gözden geçirin

5. Konsere katılanlar ise mekana göre tercih yapabilir. Tüm gece ayakta olacağınız bir konser ise rahat ayakkabı ve vücudunuzu saran bir elbise seçebilir. Oturarak izleyeceğiniz konser için de şık bir elbise ve topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz.

6. Eğlence mekanındaysanız deri ceket, deri botlar ve iddialı bir ruj sizi çok şık gösterebilir. Daha koyu tonlarda renk seçimi yapabilirsiniz. Böylece abartısız ama iddialı gözükebilirsiniz.

Haberin Devamı

7. Yılbaşının rengi olan kırmızı ve tonlarını tüm kombinlerde kullanabilirsiniz. Koyu bir rujda, uzun bir elbisede, topuklu ayakkabıda veya deri ceketinizde kullanacağınız bu renk size bambaşka bir hava katacaktır. Yılbaşında kırmızıya şans verin.

Â

10 adımda yılbaşı stilinizi gözden geçirin

8. Elbise seçimlerinizde dikkat etmeniz gereken bir nokta da abartıdan uzak durmanız gerektiği. Şık bir elbise seçiminde ayakkabı ve makyaj olabildiğince sade olmalı. Eğer takılarınız ve makyajınızda abartı seviyorsanız elbisede detaylar bulunmamalı ve koyu tonlarda renk tercih edilmeli.

9. Parlak ve simli elbiseler size bambaşka hava katacaktır. Pul ve simleri o gecede kullanmaktan kaçınmayın.

Haberin Devamı

10. Takı ve aksesuarlarınızda değişik parçalar kullanın. Yani alışılmış renklerden öte çanta ve ayakkabılar, büyük ve parlak takılar göz alıcı gözükmenizde yardımcı olabilir.

BAKMADAN GEÇME!