SONBAHAR ÇOCUKLARI

Güncelleme Tarihi:

SONBAHAR ÇOCUKLARI
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2010 16:57

Haberin Devamı

Hollywood’un ünlü starları kadar çocukları da basının ilgi odağı. Anne ve babalarının şöhreti dışında minik yıldızların bir diÄŸer ortak noktaları ise eylül ayında dünyaya gelmiÅŸ olmaları.Â

HENRY SAMUEL

Heidi Klum ve şarkıcı Seal’ın oğlu Henry Samuel de eylül ayında doğdu. Ünlü model, bu ayın 12’sinde 5 yaşına giren Henry’in hızına yetişmekte zaman zaman zorlanıyor.

CHARLOTTE PRINZE

Vampir avcısı Buffy rolüyle ünlenen Sarah Michelle Gellar Prinze, ayın 19’unda 1 yaşına giren kızı Charlotte ile birlikte...


VALENTINA PINAULT

Başarılı
oyuncu Salma Hayek’in kızı Valentina 21 Eylül’de 3’üncü yaşını kutladı. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken küçük Valentina’nın annesiyle bir diğer ortak yönü de kamera önündeki rahat tavırları.

BRENDAN WAHLBERG

Dört çocuğu olan Amerikalı oyuncu Mark Wahlberg’in küçük oğlu Brendan, 16 Eylül’de iki yaşına girdi. Brendan babasıyla zaman geçirmeye bayılıyor.

ROMEO BECKHAM

Haberin Devamı

David ve Victoria Beckham çiftinin ortanca oğlu olan Romeo, tam bir beyzbol hayranı. Babası gibi spora meraklı olan 8 yaşındaki Romeo, 1 Eylül’de doğum gününü kutladı.

JAYDEN - PRESTON FEDERLÄ°NE

Ünlü şarkıcı Britney Spears’ın bir yıl arayla doğan iki oğlu da eylülde yaş günlerini kutluyor. Bu yıl dördüncü yaşını kutlayan Jayden 12 Eylül’de, ağabeyi Preston ise 14 Eylül’de doğdu.

SPARROW MADDEN

Nicole Richie ve Joel Madden’in oğlu Sparrow, 9 Eylül’de birinci yaşını kutladı.

STELLA IVERY

Nicole Richie ve Joel Madden’in oğlu Sparrow, 9 Eylül’de birinci yaşını kutladı.

Son moda gözlükleriyle dikkat çeken bu küçük hanımefendi, Ellen Pompeo’nun kızı Stella. 15 Eylül’de ilk yaşını kutlayan küçük Stella, annesi gibi trendleri yakından takip etmeye şimdiden başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!