Paramparça 55. bölümde sürpriz yakınlaşma! - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 55. bölümde sürpriz yakınlaşma - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:10

Paramparça 55. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Cihan ile Ayşe'nin arasındaki yakınlaşma akıllara yeni bir aşk mı başlıyor? sorusunu getirdi. Peki; Paramparça 55. bölümünde neler yaşanacak? İşte; Paramparça 55. bölüm fragmanı ve detaylar.

Haberin Devamı

Star TV'de Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Paramparça 55. bölümü ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Paramparça'nın yeni bölümünde Harun, Dilara'yı Cihan'la yapacağı nikahtan vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak Dilara bu kararından asla vazgeçmeyeceğini ve Cihan'ı çok sevdiğini söylüyor. Peki; Paramparça yeni bölümünde neler olacak?

Ekranların büyük beğeniyle izlenen Paramparça dizisinin yeni bölümü 29 Şubat Pazartesi yani bu akşam saat 20:00 itibariyle ekranlara gelecek.

Herkesin sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni bölümünde bakalım neler yaşanacak? İşte detaylar…

Paramparça 55. Bölüm 2. Fragmanı

Paramparça 55. bölüm gelişmeleri

29 Şubat Pazartesi akşamı Star TV'de yayınlanacak olan Paramparça 55. yeni bölümünde; Nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara, bir anda karşısına Harun’un çıkmasıyla altüst olur. Kilitli kaldığı yerden kurtulan Cihan ve Ayşe’nin yolu bir kez daha kesişecektir. Dilara, Cihan ile yeniden evlenmiş olsa da, Harun’un bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Türlü oyunlarla herkesi birbirine düşürmeyi başaran Hazal’ın hedefinde bu kez evin emektarı Sema vardır. Hazal’ın yalanları ve iftiralarının karşısında duramayan Sema evi terk eder. Öte yandan hastanede ölüm kalım savaşı veren Candan gözlerini açar. Ancak karşısında sürpriz bir isim oturmaktadır…

Paramparça 55. Bölüm 1. Fragmanı

 

Cihan’ın ruhsatlı tabancasını, Harun’un evinde bırakan Rahmi Bey, Cihan’ın başının derde gireceğini anlayınca harekete geçer. Silahı oradan almak gereklidir ama Harun’un kale gibi korunan evine kim girecektir? Çözüm yolu arayan Ozan, Özkan’dan yardım alır. Ozan ve Özkan beladan kurtulmak isterken, başlarını çok daha büyük bir derde sokarlar.

BAKMADAN GEÇME!