Önce lüks yatı, sonra Abramoviç geldi

Güncelleme Tarihi:

Önce lüks yatı, sonra Abramoviç  geldi
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 14, 2007 00:20

Dünyanın en zengin işadamları arasında bulunan, İngiltere’nin Chelsea Futbol Kulübü’nün Rus patronu Roman Abramoviç’in, 112 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğindeki 6 katlı "Le Grand Ble" adlı lüks yatı, önceki gün akşam saatlerinde Bodrum’a geldi.

Haberin Devamı

Bitez Beldesi’ndeki Akvaryum Koyu’nun 2 mil açığında demirleyen yatta, Chelsea’nin Birmingham’ı 3-2 yendiği sezonun ilk maçını izlemek için İngiltere’ye giden Abramoviç’in bulunmadığı öğrenildi. Üzerinde 4 motor yat, 1 helikopter, 1 mini denizaltı ve jet-ski, kano, sörf gibi su sporları ekipmanları bulunan yat, yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oldu. Abramoviç, dün akşam saatlerinde Bodrum’a gelerek yattaki konuklarına katıldı.

OTEL KAPATTI

/images/100/0x0/55eaad99f018fbb8f88fbc8e
Abramoviç, 16 yakını için Bodrum Torba Koyu’ndaki 5 yıldızlı Casa Del Arte Oteli’ni kapattı. Yat dün öğle saatlerinde Bodrum Yarımadası’nı turlayıp Torba Koyu’na demirledi. Yattaki 16 kiÅŸi, botla otele geçerek öğle yemeÄŸi yedi. Yemekten sonra Abramoviç’in oÄŸlu 13 yaşındaki Arkayi Abramoviç, 1 saat jet-ski’ye bindi. Korumalar Arkayi Abramoviç’e, jet-ski ve 2 sürat teknesiyle eÅŸlik etti.Â

Haberin Devamı

İşte Abramoviç'in  yüzen sarayı/Foto-galeri

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!