Fulden Uras ölümden döndü!

Güncelleme Tarihi:

Fulden Uras ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:44

Şarkıcı Fulden Uras, trafik kazası yaptı. Bir tırın aracına çarpmasıyla kaza geçiren Uras, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Fulden Uras geçirdiği trafik kazası sonrası ölümden döndü. Yaşadığı kazadan yara almadan kurtulan ancak sevenlerini korkutan Fulden Uras, sosyal medya hesabından kazaya sebep olan tırın ve aracının fotoğrafını paylaştı.

Fulden Uras ölümden döndü

Fulden Uras instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına “Bu gördüğünüz tır en sol şeritte giderken ,ortada giden bana arkadan çarpıp beni ters döndürüp yaklaşık 50 metre altında sürükledi … Bu kazadan burnumuz bile kanamadan çıktık kardeşim ile verilmiş sadakamız varmış Allah korudu bizi” notunu düştü.

Fulden Uras kimdir

Haberin Devamı

Fulden Uras kimdir?

Fulden Uras, 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. 1986'da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü. Altı sinema filminde rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!