Ezel'in masalı

Güncelleme Tarihi:

Ezelin masalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2021 07:38

Hazırlık süreci 1.5 yıl süren “Osman Sekiz” filminin çekimleri dün tamamlandı. Başrol oyuncusu Begüm Birgören, yönetmen Ezel Akay’la fotoğrafını Instagram’da paylaşarak ekibe teşekkür etti.

Haberin Devamı

ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM
Yönetmen koltuğunda Ezel Akay’ın oturduğu, başrollerini Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar’ın üstlendiği “Osman Sekiz” filminin çekimleri tamamlandı. Birgören, Akay’la fotoğrafını şu notla paylaştı: “Masalımızın eşsiz atmosferinin mimarı. Ustalığının zarafetiyle yarattığı dünyaya ortak olmak, hayatım boyunca hep en güzel hatıralarımdan biri olacak. Her zaman bulunmayan, o kadar kıymetli ve güzel insanın bir arada olduğu bir ekipti ki, insan kendini çok şanslı hissediyor.”

Ezelin masalı

SONBAHARDA VİZYONDA
Yapımcılığını ÖK Yapım firmasıyla Ömer Kaya’nın üstlendiği “Osman Sekiz”, dışarı çıkma korkusu olan ve şehrin uzağındaki eski bir konakta beş canavarla birlikte yaşayan Osman’ın taşınmaya karar vermesiyle başlayan sıra dışı hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Tim Seyfi’nin ‘Osman’, Begüm Birgören’in ise ‘Nazlı’ rolüyle seyirci karşısına çıkacağı filmin sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Ezelin masalı

BAKMADAN GEÇME!