David Beckham oyuncak bebeklere elbise dikiyor

Güncelleme Tarihi:

David Beckham oyuncak bebeklere elbise dikiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:54

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcusu, aynı zamanda model ve oyuncu olan David Beckham’den şaşırtan hareket. Beckham kızı Harper için oyuncak bebeklere elbise dikmeye başladı. Bu haber eşi Victoria Beckham’ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla duyuruldu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü futbol yıldızı David Beckham kızı Harper'in bebekleri için elbise dikmeye başladı! Eşi Victoria Beckham tarafından fotoğrafı çekilen yıldıza sosyal medya üzerinden binlerce beğeni geldi.

David Beckham, kızı Harper'ın oyuncak bebeklerine kendi elleriyle elbise dikiyor. Bir kumaş parçası ve dikiş setiyle işe koyulan Beckham'ı eşi Victoria Beckham görüntüledi. Victoria, bu kareye 'Harper'ın, bebekleri için elbise diken bir babası var. Seni seviyoruz' diye yazdı. David Beckham, kızı Harper’ın oyuncak bebeklerine kendi elleriyle elbise dikiyor.

David Beckham oyuncak bebeklere elbise dikiyor

David Beckham kimdir?

2 Mayıs 1975 yılında Londra’da doğan David Beckham, Manchester United'daki 27 yıllık menajerlik görevini bırakacağını açıklayan Sir Alex Ferguson’un keşfettiği yıldızlardan biri olarak dikkat çekti. 1992 yılında Manchester United ile profesyonel anlaşma imzalayan Bechkam, 8 yılda 389 maçta forma giydi ve 84 gol attı.

Haberin Devamı

Dört yıl İngiltere liginde “altın karmaya” seçilmeyi başaran ve Manchester United ile 6 şampiyonluk gören Beckham, 2 kez Federasyon kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu, en büyük mutluluğunun ise 1999 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi.

MANU'DAN REAL'E

Yıldız futbolcu 2003 yılında Manchester United’dan, İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid’e transfer oldu.35 milyon Euro’ya Real Madrid’e transfer olan Backham Avrupa'da en çok ses getiren tranfsere de imza atmış oldu.

LA GALAXY YILLARI

Beckham daha sonra 2007 yılında 250 milyon dolar gibi rekor bir rakamla Real Madrid’den LA Galaxy takımına transfer oldu.

MİLAN'A KİRALANDI

2007-2008 sezonun ortasında, ünlü İngiliz futbolcu Beckham, Serie A’nın önemli takımlarından AC Milan takımına, birkaç aylığına kiraladık olarak anlaştı. İngiltere Milli Futbol Takımı’nda da forma giyen ve ABD Major Lig’de sezonun kapanması nedeniyle 19. Dünya Kupası elemelerindeki maçlara formsuz çıkmak istemeyen Beckham’ın, AC Milan’a kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştı.

SON DURAK PSG

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri'nde LA Galaxy ile şampiyonluk yaşayan Beckham, bu ülkden ayrılarak sezon ortasında Fransız devi Paris Saint Germain ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

GELİRİNİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

David Beckham, Paris Saint-Germain ile sözleşme imzalarken futbol dünyasında eşine az rastlanır bir harekette bulundu. Beckham, Fransız ekibinden kazanacağı parayı çocuklar için çalışan yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi. Beckham, "Paris'i tercih etme nedenlerimden biri çok özel. Burada herhangi bir para kazanmayacağım. Çocuklar ve yardım kuruluşlarına olan tutkumu biliyorsunuz. Kulüp de benimle aynı görüşteydi. Bunun gibi hiçbir şeyin daha önce gerçekleştiğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beckham, Fransa Ligue 1'da şampiyonluğu kazanan Fransız ekibi ile sözleşmesinin sonuna geldiğinde ise futbolu bıraktığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!