Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuÅŸtu: Ä°nsanın gözleri yaÅŸarıyor

Güncelleme Tarihi:

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 03, 2022 16:33

Aradan yıllar geçse de daha genç kuşaklar sektöre girse de onun adı hiç gündemden düşmüyor. Kimi zaman filmleri, kimi zaman özel hayatıyla her zaman milyonlarca kişinin ilgisini üzerinde topluyor. Kısacası geçip giden yıllar, hiçbir anlamda ondan bir şeyler alıp götürmüyor.

Haberin Devamı

KIZI HAKKINDAKİ NADİR AÇIKLAMALARINDAN BİRİ
Kimden mi söz ediyoruz? Elbette yakışıklı oyuncu Brad Pitt'ten. Son haftalarda, önemli rollerinden birini üstlendiği Bullet Train adlı filmin galalarında ön plana çıkan 58 yaşındaki aktör, bu kez de eski eşi Angelina Jolie ile birlikteliğinden dünyaya gelen ilk biyolojik çocuğu Shiloh Nouvelle Jolie Pitt hakkındaki görüşleriyle bütün dikkatleri üzerine çekti.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

O VÄ°DEOSU OLAY OLMUÅžTU
İyi zamanlarında Brangelina olarak anılan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ilk biyolojik çocuğu Shiloh artık 16 yaşında bir genç kız. Bir dönem erkek çocuğu gibi giyinmesiyle, ardından tarzını değiştirip elbiselere bürünüp makyaj yapmasıyla konuşulan Shiloh geçen ay da dans konusundaki yeteneğiyle gündemin ilk sıralarına yükseldi.

Haberin Devamı

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

KIRMIZI HALIDA KONUÅžTU
Dans dersleri alan Shiloh'nun öğretmeni, genç kızın yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Bu şekilde de ünlü bir anne ve babanın kızı olduğu için ileride ne tür bir meslek seçeceği merak konusu olan Shiloh'nun dans konusundaki yeteneği de gün yüzüne çıkmış oldu. İşte Brad Pitt, Bullet Train'in galasında Entertainment Weekly muhabirinin bu konudaki sorusuna yanıt verdi. Ve kurduğu cümlelerle de deyim yerindeyse ''hayranlarının yüreğini titretti.'

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

'İNSANIN GÖZLERİ YAŞARIYOR'
Galada Brad Pitt'e, Doja Cat'in Vegas şarkısı eşliğinde arkadaşlarıyla birlikte dans eden Shiloh'nun videosuyla ilgili görüşü soruldu. Pitt de bu soruya "bu durumun, insanın gözlerini yaşarttığını" söyleyerek yanıt verdi. Pitt, Shiloh'nun dans konusundaki yeteneğini kendisinden almadığını da belirtti. Aktör, iyi dans edemediğini vurguladı.

Haberin Devamı

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor


'ZAHARA Ä°LE GURUR DUYUYORUM'
Bu arada Brad Pitt röportaj verdiği Vanity Fair dergisine diğer kızı Zahara hakkında da konuştu. Pitt, Zahara ile ilgili olarak "Onunla gurur duyuyorum. O çok akıllı. Üniversitede daha da gelişecek" dedi.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

'KENDÄ° YOLLARINI BULMALARINI SEVÄ°YORUM'
Brad Pitt; hem Shiloh'nun hem de diğer çocuklarının, gelecekleri konusundaki düşüncelerini de anlattı. Pitt "Çocuklarımın kendi yollarını bulmaları, ilgilerini çeken şeyleri bulmalarını ve gelişmelerini seviyorum" diye konuştu.

Pitt ile Angelina Jolie'nin üç tane evlatlık, üç tane biyolojik çocuÄŸu bulunuyor. Jolie'nin Pitt ile birlikte olmadan evlat edindiÄŸi sonra da birlikte nüfuslarına geçirip her ikisinin de soyadını verdiÄŸi Maddox 20 yaşında. Vietnamlı Pax 18, Etiyopyalı Zahara 17, Shiloh 16 ve ikizler Knox ile Vivienne 14 yaşında. Bu arada Jolie ile Pitt'in boÅŸanma sonrasında altı çocuÄŸun velayeti için kıyasıya bir hukuk savaşına giriÅŸtiÄŸini de hatırlatalım.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

Haberin Devamı

BÄ°R SÃœREDÄ°R DANS DERSLERÄ° ALIYOR
Geçtiğimiz haziran ayında Shiloh Jolie Pitt'in dans ettiği bir video eğitmeni tarafından sosyal medyada paylaşıldı ve çok dikkat çekti. Tam adı Shiloh Nouvelle Jolie Pitt olan Shiloh'nun dans eğitmeni Hamilton Evans, genç kızın arkadaşlarıyla birlikte dans ederken çektiği bir videosunu Youtube kanalında paylaştı. Video büyük beğeni topladı. Doja Cat'in şarkısı eşliğinde iki arkadaşıyla birlikte dans eden Shiloh'nun hareketlerindeki ustalık da dikkatlerden kaçmadı. Diğer beş kardeşiyle birlikte annesi Angelina Jolie ile yaşayan, babası Brad Pitt ile de görüşen Shiloh Jolie Pitt'in dansa olan ilgisini aileye yakın bir kaynak US Weekly'ye açıklamıştı. Söz konusu kaynak Shiloh hakkında "Dans etmeyi seviyor. Ciddi bir yeteneği var ve birkaç yıldır dans dersleri alıyor" diye konuşmuştu. Aynı kaynak Shiloh Jolie Pitt'in dans sayesinde arkadaş çevresi edindiğini de bu şekilde sosyalleştiğini de sözlerine belirtmişti.

Haberin Devamı

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

GİYİM TARZINI DEĞİŞTİRİP DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Shiloh Jolie Pitt her ne kadar bebekliğinden beri milyonlarca çift gözün önünde büyüse de geçen yıl katıldığı Film galasında giyim tarzını değiştirmesiyle dikkat çekmişti. Çocukluğundan bu yana erkek kıyafetleri giyen hatta takım elbise ve kravatla kameralar karşısına çıkan Shiloh, annesinin rol aldığı Eternals filminin galalarında ilk kez elbise giyip makyaj yaparak bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

TAKIM ELBÄ°SE GÄ°YÄ°P KRAVAT TAKIYORDU
Kelimenin tam anlamıyla dünyanın gözleri önünde büyüyen Shiloh Jolie Pitt, diğer kız kardeşleri Zahara ve Vivienne'in aksine, o gala gecesine kadar bir kız çocuğu değil, erkek çocuğu gibi giyiniyordu. Hatta bir dönem adını değiştirip John ya da Peter diye çağrılmak istediği haberleri de basına yansımıştı. Üstelik bütün bunlar iddia değil gerçeğin ta kendisiydi.

Haberin Devamı

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

KİME BENZEDİĞİ TARTIŞMA KONUSU OLDU
O galanın ardından Shiloh'nun kime benzediği konusu da gündemin ilk sıralarını hayli meşgul etti. Güzel olmasına gerçekten çok güzeldi Shiloh. Birçok kişi onu geleceğin en güzel ve çekici film yıldızlarından biri olarak görmeye başladı. Fakat konuşulan asıl konu Shiloh Jolie Pitt'in kime benzediği oldu. Bazılarına göre annesi Jolie'ye bazılarına göre de babası Pitt'e benziyor. Hatta bazıları da onun hem annesinin hem babasının en kusursuz genlerini aldığı görüşünde. Uzun sözün kısası sosyal medyada Eternals filminin galalarına ilk kez elbiseyle katıldığı andan beri hep gündemde Jolie Pitt.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

'ANNESÄ°NÄ°N KIZI' MI YOKSA 'BABASININ KIZI' MI?
Sosyal medya platformlarında milyonlarca kişi de onun "annesinin kızı mı" yoksa "babasının kızı mı" olduğunu tartışıyor. Birçok kullanıcının en çok tekrarladığı yorum ise "Brad Pitt'in fotoğrafıyla birlikte bakınca babasına, Angelina Jolie'nin yanında durduğunda ise annesine benzediği." Twitter'da yorum yapan bir kullanıcıya göre Shiloh, hem annesinden hem babasından bazı özellikleri almış. Bu kişiye göre "Anne ve babanız Angelina Jolie ile Brad Pitt olduğunda en iyisi ortaya çıkar, yani görüntünüzde ters giden bir şey olamaz." Bazı kullanıcılara göre Shiloh gülmediği zaman annesine, güldüğü zaman da babasına çok benziyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı Shiloh'nun "müthiş bir genetik mirasa sahip olduğunu" savunuyor. Shiloh'nun anne ve babasına olan benzerliğini "yüzde 50- yüzde 50" olarak yorumlayan birçok kullanıcı olduğunu da belirtelim.

DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE BÜYÜDÜLER: Anne ve babaları dünyanın en ünlü, en çok dikkat çeken isimlerinden olunca onlar da ister istemez aynı oranda ilgi topluyor yıllardır. Bir zamanlar Brangelina olarak anılan Brad Pitt ile Angelina Jolie, yollarını ayırma kararı alalı yıllar geçti. Ama ne onlara ne de çocuklarına yönelen meraklı bakışlar azaldı. Hele boÅŸanma aÅŸamasında üçü biyolojik, üçü evlat edinilen altı çocuklarının velayeti için giriÅŸtikleri o mücadeleden sonra. Bu altı çocuÄŸun, milyonların ilgisini üzerinde toplamasının nedenlerinden biri de hepsinin kelimenin tam anlamıyla dünyanın gözü önünde büyümesi. Bakalım Jolie ve Pitt çiftinin çocuklarıyla dünya ilk olarak ne zaman tanıştı, ÅŸimdi her biri kaç yaşına geldi. Ä°ÅŸte dünyanın gözü önünde büyüyen o altı çocuk.

Â

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor


İLK GÖZ AĞRISI
Artık 19 yaşında genç bir delikanlı Maddox Jolie Pitt . Hatta yüksek öğrenim için evinden bile ayrıldı. Jolie en büyük oğlu olan Maddox'u 2004 yılında minik bir çocukken evlat edindi. Kamboçya'dan evlat edindiği Maddox, artık annesine iş konusunda da yardımcı oluyor. 2001 yılında Kamboçya'da doğan Maddox'a o dönemde Rath Vibol adı verilmişti. Ancak Jolie onu evlat edindikten sonra Maddox Chivan adını verdi. Jolie, evlat edinme sürecinin başlarında bazı zorluklar yaşadı. Küçük çocuğun aslında kimsesiz olmadığı, evlatlık verilmediği tam tersine 100 dolara satıldığı iddiaları ortaya atıldı. Fakat bu iddialar kanıtlanmadı. Artık bir yetişkin olan Maddox, işlerinde de annesine yardımcı oluyor.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

KAMERA ARKASINDA ÇALIŞTI
Jolie'nin yönetmenliğini üstlendiği First They Killer My Father adlı filmin çekimleri sırasında kamera arkasında çalıştı Maddox. Kendi köklerinin geldiği Kamboçya'nın en zorlu dönemlerinden birini anlatan filmin çekimleri sırasında annesinin en büyük destekçisi oldu.

PITT Ä°LE TERS DÜÅžTÜ: Maddox Jolie Pitt, Brad Pitt ile boÅŸanma sürecinde de Brad Pitt ile ters düÅŸtü. Hatta onun kendisine ÅŸiddet uyguladığını bile ileri sürdü. 19 yaşındaki Maddox, Üniversite eÄŸitimi için Güney Kore'ye gitti. Biyokimya eÄŸitimi gören Maddox, hem okuduÄŸu ülkenin dilini hem de Rusça'yı öÄŸrenmeye çalışıyor. Fakat Koronavirüs pandemisi nedeniyle Los Angeles'a ailesinin yanında bir süredir.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor


VÄ°ETNAMLI PAX
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yaş olarak ikinci, evlatlık edinilme sırasıyla üçüncü çocuğu Pax Thien, Vietnamlı. Şu an 18 yaşında olan Pax Thien, aileye katıldığında takvimler 2015 yılını gösteriyordu. Bir yetimhaneye bırakılalı henüz bir hafta olmuştu Jolie onunla tanıştığında.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor


AÄžLAMAYA BAÅžLADI
Jolie ve sevgilisi Brad Pitt'in yetimhaneden aldığı çocuğa Pax Thien adı verildi. Bu isim, Latince'de ''barış'', Vietnam dilinde ise ''gökyüzü'' anlamına geliyor. Jolie ile ilk karşılaştığı gün karışık duygular içindeydi.Önce Jolie'ye gülümseyen minik Pax Thien sonra utangaç tavırlar sergiledi daha sonra da ağlamaya başladı. Jolie ve Pitt onu ailelerine kattıktan sonra eskiden kaldığı yetimhanenin yetkilileri Pax Thien adına çok sevindiklerini söyleyerek "Onu özleyeceğiz ama geride özen göstermemiz gereken başka çocuklarımız var. Tek avuntumuz da bu olacak" demişlerdi.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

ETÄ°YOPYALI ZAHARA
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yaş sıralamasında üçüncü, evlatlık edinilen ikinci çocuğu Zahara, Etiyopyalı. Jolie'nin 2005 yılında evlat edindiği Zahara Marley Jolie, hem öksüz hem de AIDS'liydi... Bu ikinci evlatlığı nedeniyle de medyanın ilgi odağında olan Jolie, Zahara'nın aileye katılmasından bir kaç yıl sonra kötü bir sürprizle karşılaştı. Jolie, Etiyopya'dan evlat edindiği Zahara'nın gerçek annesi olduğunu iddia eden bir genç kadının ortaya çıkması üzerine, yakın çevresinin deyimiyle "gündüz vakti kabuslar görmeye" başladı. In Touch dergisinin bulup konuştuğu ve Zahara'nın biyolojik annesi olduğunu iddia eden Mentewab Dawit Lebiso adlı kadın çocuğuyla yeniden biraraya gelmek istediğini söyledi. 24 yaşındaki Lebiso, "Kızımın evine geri dönmesini ve köklerinin geldiği yerleri görmesini istiyorum"diye konuştu. Kızını doğurduktan sonra çok güç koşullar altında büyüttüğünü söyleyen genç kadın "Kızımın gerçek kimliğini tanımasını istiyorum" diye konuştu.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

İLK YILLARI ZOR KOŞULLARDA GEÇTİ
Evine zorla giren bir kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra Zahara'ya hamile kaldığını söyleyen Lebiso, minik kızın 7 Ocak 2005'deki doğumunun ardından annesinin evine taşındığını ve işçi olarak çalışmaya başladığını söyledi. O sıralar maddi durumunun çok kötü olduğunu belirten genç kadın "Çocuğumun öleceğini sandım. Çünkü ne ona bakacak paramız vardı ne de onu besleyecek yiyeceğimiz" dedi Angelina Jolie geçen yıl yaptığı bir açıklamada minik kızı Zahara'nın bir AIDS yetimi olduğunu hayatta kimsesi olmadığını söylemişti.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

MODA TASARIMCISI OLMAK Ä°STÄ°YOR
Ancak ABD'de yayınlanan In Touch dergisine göre Zahara'nın Afrika'da yaşayan bir ailesi olduğu resmi kayıtlarda da yer alıyor.Zahara'nın ailesinin; minik kız evlatlık verildikten sonra da onu görmeyi ve iletişim halinde olmayı talep ettikleri öne sürülüyor. Ancak Zahara bugüne kadar biyolojik annesi ve onun ailesiyle hiç karşılaşmadı. Zahara bugün 17 yaşında ve moda tasarımcısı olmak istediği konuşuluyor.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

İKİZLER EN KÜÇÜKLER
Pitt ve Jolie'nin en küçük çocukları olan ikizler Knox Leon ve Vivienne Marcheline Jolie Pitt, 2008'de dünyaya geldi. Jolie bu kez onları dünyaya getirmek için annesinin köklerinin ait olduğu Fransa'yı seçti. İkizlerin ilk fotoğrafları da 14 milyon dolara yine aynı dergi grubuna satıldı. İkizlerin sağlık durumu hakkında ilginç dedikodular da çıktı bir ara. Knox ve Vivienne'in doxn sendromlu olduğu ileri sürüldü. Ama bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı daha sonra ortaya çıktı. İkizler de bugün 14 yaşına geldiler. Her ikisi de sık sık anneleriyle birlikte çıktıkları alışveriş turlarında görüntüleniyor.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

SET AŞKI, ALTI ÇOCUK VE ARDINDAN BOŞANMA
Altı çocuklarıyla birlikte "gökkuşağı ailesi" olarak anılan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in 2005 yılına yani bir film setine uzanan geçmişini de yeri gelmişken hatırlayalım. Bir zamanların Brangelina'sı arasındaki ilişki 2005 tarihli Mr and Mrs Smith (Bay ve Bayan Smith) adlı filmin setinde başladı. O dönemde aralarında romantik bir ilişki olduğu iddiaları basına yansımaya başladı. Çekimleri bitmesinden bir süre sonra aynı yılın sonbaharında Brad Pitt ile o dönem evli olduğu Jennifer Aniston boşanacaklarını duyurdu.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

'EVLÄ° BÄ°R ERKEKLE BÄ°RLÄ°KTE OLAMAM' DEMÄ°ÅžTÄ°
Jolie o süreçte asla evli bir erkekle aşk yaşamayacağını söylemişti. Jolie Jolie o dönemde eğer evli bir erkekle birlikte olursa kendini asla affetmeyeceğini de sözlerine ekledi. Jolie "Evli bir erkekle özel bir ilişkiye girmek, annemi aldatan babamı da hatırlayınca benim affedebileceğim bir şey değil. Eğer bunu yapsaydım aynada kendime bakamazdım" diye konuştu.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

ARKADAŞ OLDUKLARINI SÖYLEDİ
O dönemde Pitt ile ilişkisi olduğu iddialarına Jolie "sadece arkadaş" olduklarını, romantik bir ilişki yaşamadıklarını" söyleyerek yanıt verdi. Yine o süreçte hayatında hiç kimse olmadığını söyleyen Jolie, Brad Pitt ve ilk evlatlık oğlu Maddox ile tatil yaparken objektiflere takıldı.

Angelina Jolie'nin koruması Mark Behar da ünlü yıldızla çalışmayı bıraktıktan sonra onu Mr and Mrs Smith'in setinde kamera arkasında öpüÅŸürken gördüÄŸünü söylemiÅŸti. Brad Pitt ile Angelina Jolie o filmin tamamlanmasından sonra gerçek hayatta aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸladılar. 

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

ESKİ EŞİ SİMGE OLDU
Jennifer Aniston ise bu olayların ardından "aldatılan kadın" simgesine dönüştü. Yıllar sonra bile hep aynı şekilde anıldı. Dünyanın en gözde erkeğinin bir başkası uğruna boşandığı kadın olarak anıldı Aniston. Daha sonra aralarında John Meyer'in de bulunduğu birçok ünlüyle aşk yaşadı. Justin Theroux ile evlenip boşandı. Son olarak yine Altın Küre ödül gecesinde en çok ilgi çeken konuklardan biriydi. Özellikle de Brad Pitt ödüle teşekkür konuşması için çıktığında kameralar yine ona döndü.

Â

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

VELAYET SAVAÅžLARI
Üç tane biyolojik, üç tane evlatlık olmak üzere altı çocuk sahibi oldular. 2014 yılında evlenen çift 2016 yılında boşanmaya karar verdiklerini açıkladı. Altı çocuklarının velayeti için isi amansız bir mücadeleye giriştiler. Jolie ve büyük oğlu Maddox, Pitt'in kendilerine şiddet uyguladığını ileri sürdü. Pitt bir soruşturma geçirdi ve alkol konusunda tedavi gördü. Ardından önce sosyal görevliler eşliğinde çocuklarını görmeye başladı. Sonra da normal bir şekilde görüşmeye başladılar.

Brad Pitt kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor

Ä°Åž DÃœNYASINDA DA MÃœCADELE
Ama Jolie ve Pitt arasındaki anlaşmazlıklar bununla da bitmedi. Birlitte odukları dönemde Fransa'da satıhn aldıkları Miravayl Şatosu ve orada giriştikleri alkollü içki işi nedeniyle de araları açıldı. Jolie hisselerini Yuri Shefler'e satınca bu kez de iş nedeniyle araları açıldı.

Jolie bir dönem de Brad Pitt ile birlikteyken hem kendisinin hem de çocuklarının güvenliÄŸi için endiÅŸe ettiklerini açıklamıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!